Με την κοιλιά στο στόμα η Αντιγόνη Ψυχράμη - Η νέα φωτογραφία λίγο πριν γεννήσει

Πιο όμορφη από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή instagram / Antigoni Psichrami
Πηγή instagram / Antigoni Psichrami

Μαμά για δεύτερη φορά θα γίνει σε λίγο καιρό η Αντιγόνη Ψυχράμη, με την ίδια αλλά και τον Δημήτρη Μακαλιά να ανυπομονούν να υποδεχτούν στην οικογένεια μωράκι τους.

Το ζευγάρι πέρασε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι ενώ μάλιστα έκανε και μια ρομαντική απόδραση στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Παρίσι, προκειμένου να περάσουν λίγο χρόνο οι δυο τους.

Η Αντιγόνη Ψυχράμη, που είναι αρκετά ενεργή στα social media, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι, με την ίδια να φαίνεται πολύ ενθουσιασμένη αλλά και.. φοβισμένη, όπως είχε εξομολογηθεί λίγο καιρό πριν.

Μάλιστα, βρίσκεται και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, μιας και η κοιλίτσα της είναι αρκετά φουσκωμένη!

Η νέα φωτογραφία της Αντιγόνης Ψυχράμη λίγο πριν γεννήσει

Πηγή instagram / Antigoni Psichrami

«Με την Αντιγόνη παλέψαμε από την πρώτη στιγμή να...»

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 2/2 ο Δημήτρης Μακαλιάς. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στην επιθυμία που έχει μαζί με την Αντιγόνη Ψυχράμη να αποκτήσουν κι άλλο παιδάκι.

«Στο σπίτι έχω το ρόλο του καλού αστυνομικού. Στις διαπραγματεύσεις είμαι σκληρός. Έχω κλείσει πόρτες τα τελευταία χρόνια, επειδή προσπάθησαν να με κοροϊδέψουν. Με την Αντιγόνη παλέψαμε από την πρώτη στιγμή για να μην αλλάξει ο ερχομός του παιδιού τη σχέση μας.

Η Αντιγόνη είναι δύσκολος άνθρωπος που μου έκανε τη ζωή πολύ ομορφότερη με τις δυσκολίες της κι έχουμε πολύ ωραία σχέση. Εγώ είμαι ο καλύτερος φίλος της Αντιγόνης και η Αντιγόνη είναι η καλύτερή μου φίλη. Ταιριάξαμε πολύ στη διαφορετικότητά μας.Νιώθουμε έτοιμοι να αποκτήσει ο Χάρης αδερφάκι. Η επιθυμία μου αυτή σχετίζεται ίσως και με το γεγονός ότι έχω χάσει τον αδερφό μου», αποκάλυψε ο ηθοποιός που λύγισε στον αέρα της εκπομπής του open πριν μερικές μέρες.