Πήρε τα παιδιά τους και έφυγε από το σπίτι μετά από καβγά - Χωρίζει αγαπημένο ζευγάρι μετά από 13 χρόνια;

Άσχημα τα πράγματα ανάμεσα τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πήρε τα παιδιά τους και έφυγε από το σπίτι μετά από καβγά - Χωρίζει αγαπημένο ζευγάρι μετά από 13 χρόνια;

Όπως φαίνεται δεν έχει μαύρα σύννεφα πάνω από το γάμο του μόνο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, αλλά και της ξένης. Δημοσιεύματα τους θέλουν να χωρίζουν μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού (το πρώτο το έχει από τον προηγούμενο σύζυγό της).

Συγκεκριμένα, ένας καβγάς έκανε το μοντέλο έξαλλο με αποτέλεσμα να πάρει τα παιδιά της και να πάει στο εξοχικό των γονιών της για να ηρεμήσει....

Αυτό το ζευγάρι φαίνεται πως χωρίζει

Σε συνεχείς καβγάδες είναι ο Τομ Μπρέιντι και η σύζυγός του Ζιζέλ Μπούντχεν, λόγω της απόφασής του να μην αποσυρθεί τελικά από το NFL. Ο αθλητής είχε βγει σε σύνταξη με σκοπό να αφοσιωθεί στην οικογένεια του, ωστόσο, τελικά άλλαξε γνώμη, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στο διεθνή μοντέλο.

«Είχαν συμφωνήσει πως θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση για να επικεντρωθεί στην οικογένεια, αλλά μετά άλλαξε γνώμη», είπε πηγή. «Έχουν μια φλογερή σχέση. Η Ζιζέλ είναι ξεροκέφαλη -έχει αυτό το βραζιλιάνικο ταμπεραμέντο», συνέχισε στο Page Six.

«Ο Τομ και η Ζιζέλ είναι τσακωμένοι αυτή τη στιγμή. Υπάρχει πρόβλημα στον γάμο τους εξαιτίας της απόφασής του να μην αποσυρθεί τελικά. Η Ζιζέλ ήταν πάντα αυτή που φρόντιζε τα παιδιά», συνέχισε, προσθέτοντας πως αυτό έχει συμβεί και στο παρελθόν, αλλά οι δυο τους πάντα τα έβρισκαν.

Οι δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν το μοντέλο για τις δυσκολίες στο γάμο τους

«Νομίζω πως έχουμε περάσει μερικές πολύ δύσκολες στιγμές» παραδέχτηκε η Ζιζέλ, χωρίς ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες.. Και μπορεί να μην παραδέχτηκε τι τους έφερε πριν το διαζύγιο στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τους είχε φέρει στα πρόθυρα χωρισμού τον Φεβρουάριο του 2007 όταν η σχέση τους ήταν ακόμα στην αρχή και στα «ντουζένια» της.

Όπως περιέγραψε η Ζιζέλ, εκείνη την περίοδο ήταν τόσο ερωτευμένη μαζί του, που πετούσε με κάθε ευκαιρία στη Βοστώνη, προκειμένου να τον δει έστω και λίγο. Ωστόσο πάνω που ήταν στα «high» τους, έσκασε η είδηση ότι η πρώην σύντροφος του Τομ Μπράντι, η ηθοποιός Μπρίτζετ Μόναχαν, ήταν τριών μηνών έγκυος στο παιδί του!

«Ένιωσα πως δεν ήξερα τι να κάνω. Ήταν από εκείνες τις στιγμές που σκέφτεσαι “να το βάλω στα πόδια;”. Από την άλλη όταν τον συνάντησα για πρώτη φορά, το ένστικτο μου, μου έλεγε πως ήταν ένας πολύ ευγενικός άνδρας. Ο ιδανικός, καλός άνδρας! Για μένα όλο αυτό ήταν μεγάλη πρόκληση, γιατί σκεφτόμουν πως βγαίνω με τον τέλειο τύπο, όλα είναι ιδανικά, και ξαφνικά… συμβαίνει αυτό!»

Ωστόσο όπως εξηγεί, παρά τις δυσκολίες «οχτώ χρόνια μετά από εκείνη την στιγμή, σκέφτομαι πως δεν θα μπορούσα να έχω ζητήσει κάτι καλύτερο στη ζωή μου από τον Τομ. Περάσαμε δύσκολα, αλλά σε τέτοιες στιγμές καταλαβαίνεις ποιος σε αγαπά και ποιοι είναι φίλοι σου. Ο πατέρας μου, πάντα έλεγε πως “η ποιότητα της ζωής σου εξαρτάται από την ποιότητα των σχέσεων που κάνεις”. Όσες προκλήσεις κι αν ζήσαμε, πιστεύω πως ο ένας δεν σταμάτησε ποτέ να στηρίζει τον άλλον. Αυτό πιστεύω πως είναι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή. Να έχεις στήριξη και υποστήριξη».