«Με έβριζαν και μου έλεγαν τι...» - Ο Μακαλιάς αποκαλύπτει για τον "πόλεμο" που δέχτηκε για το σκηνικό με τα τακούνια

Ο πσρουσιαστής μίλησε έξω από τα δόντια

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Με έβριζαν και μου έλεγαν τι...» - Ο Μακαλιάς αποκαλύπτει για τον

Σε μία άκρως αποκαλυπτική και εξομολογητική συνέντευξη προχώρησε ο Δημήτρης Μακαλιάς την Παρασκευή 8/7 στο Happy Day, στην οποία μίλησε για τη σύζυγό του, Αντιγόνη Ψυχράμη, που διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά και για τα επικριτικά και προσβλητικά σχόλια που δέχτηκε ο ίδιος επειδή φόρεσε τακούνια.

Απασφάλισε ο Δημήτρης Μακαλιάς για τα σχόλια που δέχτηκε

Μεταξύ άλλων Δημήτρης Μακαλιάς είπε: «Είδα πολύ μίσος. Δέχτηκα αρκετά αρνητικά μηνύματα επειδή βγήκα στην εκπομπή, αλλά και στον Μουτσινά με τακούνια. Με έβριζαν και μου έλεγαν τι πρότυπο δίνω στο παιδί μου».

"Παίζεται" το μέλλον του στο Ποιος είναι Πρωινιάτικα

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, που σε λίγο καιρό πρόκειται να γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά, μίλησε για το τηλεοπτικό μέλλον του, για την επιθυμία του για εκπομπή το σαββατοκύριακο, και για τον ερχομό του μωρού του.

«Απ΄όσο γνωρίζουμε το «Ποιός είναι πρωινιάτικα» θα συνεχιστεί και του χρόνου. Τις επόμενες μέρες θα ξέρω εάν θα είμαι στην εκπομπή, γιατί σκέφτομαι και τον ερχομό του παιδιού μου», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Έρχεται ένα νέο μέλος στην οικογένειά μας και θέλει πάρα πολύ χρόνο. Δεν έχω ακούσει τις φήμες που θέλουν την Φαίη Σκορδά να έρχεται στο κανάλι που βρίσκομαι, έχω ακούσει για άλλο κανάλι. Σίγουρα μία εκπομπή σαββατοκύριακου, θα ήταν πιο εύκολη για μένα, λόγω του παιδιού που περιμένουμε», πρόσθεσε.

«Η κοιλιά της Αντιγόνης Ψυχράμη, φαίνεται, γι’αυτό ανακοινώσαμε την εγκυμοσύνη. Το είδα όσο βρισκόμουν στην εκπομπή, ότι η Αντιγόνη το ανακοίνωσε. Μου αποκάλυψε την εγκυμοσύνη τη μέρα της επετείου μας».