«Mου έκανε δώρο το τεστ εγκυμοσύνης» - Άκρως αφοπλιστικός ο Δημήτρης Μακαλιάς για την  Αντιγόνη Ψυχράμη

Τρισευτυχισμένος με ερχομό του δεύτερου παιδιού του

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Mου έκανε δώρο το τεστ εγκυμοσύνης» - Άκρως αφοπλιστικός ο Δημήτρης Μακαλιάς για την  Αντιγόνη Ψυχράμη

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης ο Δημήτρης Μακαλιάς. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ερχομό του δεύτερου παιδιού του με την Αντιγόνη Ψυχράμη αλλά και τη συνεργασία του με την Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μακαλιά

«Περιμένουμε με ανυπομονησία το δεύτερο μωράκι. Η Αντιγόνη είναι στον 4ο προς τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το θέλαμε πάρα πολύ. Ο γιος μας ο Χάρης το έχει πάρει πολύ ζεστά, χαϊδεύει την κοιλίτσα, μιλάει στο μωρό. Η Αντιγόνη πέρασε λίγο δύσκολα στις αρχές, είχε αναγούλες, εμετούς, δεν μπορούσε να φάει καλά.

Κουραζόταν πάρα πολύ. Μου έλεγε από καιρό ότι είναι έγκυος αλλά δεν το πίστευα. Ένα βράδυ που γιορτάζαμε την επέτειό μας, μου έκανε δώρο το τεστ εγκυμοσύνης», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς για το παιδί που έρθει σε λίγους μήνες στον κόσμο.

«Το θέλαμε πάρα πολύ» - Η πρώτη αντίδραση του Μακαλιά στη

Μεγαλώνει η οικογένεια της Αντιγόνης Ψυχράμη και του Δημήτρη Μακαλιά, καθώς περιμένουν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. Τα νέα γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τα likes πήραν φωτιά (δείτε εδώ τη φωτογραφία).

Φυσικά η είδηση δεν θα έμενε ασχολίαστη από τους συντελεστές της εκπομπής, που συμμετέχει ο Δημήτρης Μακαλίας, «Ποιος είναι πρωινιάτικα;». Όταν έπεσε η είδηση στον αέρα, αν και προσπάθησε να συγκρατηθεί τελικά ο ηθοποιός δεν τα κατάφερε και δάκρυσε.

Μάλιστα αποκάλυψε πως το περίμεναν και το ήθελαν πάρα πολύ και πως ήθελαν να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Ο ηθοποιός ανέφερε ότι είχαν αγοράσει τεστ εγκυμοσύνης για να δουν τα αποτελέσματα στην επέτειο του γάμου τους, αλλά δεν κρατήθηκαν και το έκαναν μια μέρα νωρίτερα.