Άφαντη η κοιλίτσα της - Η Αντιγόνη Ψυχράμη κάνει πράγματα που δεν έκανε ούτε πριν μείνει έγκυος

Πόσο της πάει η περίοδος αυτή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άφαντη η κοιλίτσα της - Η Αντιγόνη Ψυχράμη κάνει πράγματα που δεν έκανε ούτε πριν μείνει έγκυος

Η Αντιγόνη Ψυχράμη βιώνει για άλλη μια φορά μια πολύ όμορφη περίοδο αφού η πολύ ευχάριστη ανακοίνωση που αφορά στην οικογένεια της ''έσκασε'' και σε λίγους μήνες εκείνη και ο σύζυγός της, Δημήτρης Μακαλιάς, θα γίνουν δεύτερη φορά γονείς.

Η ηθοποιός προσπαθεί όσο μπορεί να προσέχει σε αυτήν την ιδιαίτερη περίοδο, που βρίσκεται για να είναι ασφαλής εκείνη και το μωράκι της. Από ότι φαίνεται όμως από τις αναρτήσεις της στο instagram έχει πολύ καλή ψυχολογία και αν και είναι κάποιους μήνες έγκυος, η κοιλίτσα της δε θα λέγαμε πως φαίνεται και πολύ.

Οι νέες φωτογραφίες της Αντιγόνης Ψυχράμη με φουσκωμένη κοιλίτσα

«Θετική ψυχολογία».

Ψυχράμη - έγκυος

Ψυχράμη

Η πρώτη αντίδραση του Μακαλιά στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Ψυχράμη

Μεγαλώνει η οικογένεια της Αντιγόνης Ψυχράμη και του Δημήτρη Μακαλιά, καθώς περιμένουν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. Τα νέα γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τα likes πήραν φωτιά (δείτε εδώ τη φωτογραφία).

-Φυσικά η είδηση δεν θα έμενε ασχολίαστη από τους συντελεστές της εκπομπής, που συμμετέχει ο Δημήτρης Μακαλίας, «Ποιος είναι πρωινιάτικα;». Όταν έπεσε η είδηση στον αέρα, αν και προσπάθησε να συγκρατηθεί τελικά ο ηθοποιός δεν τα κατάφερε και δάκρυσε.

Μάλιστα αποκάλυψε πως το περίμεναν και το ήθελαν πάρα πολύ και πως ήθελαν να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Ο ηθοποιός ανέφερε ότι είχαν αγοράσει τεστ εγκυμοσύνης για να δουν τα αποτελέσματα στην επέτειο του γάμου τους, αλλά δεν κρατήθηκαν και το έκαναν μια μέρα νωρίτερα.