Μαμά για δεύτερη φορά πρώην παίκτρια του Power of Love - Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό μετά τον τοκετό

Συγκινητικές στιγμές!

Την Εύα Καλτσή την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι αγάπης, Power of Love. Μπορεί να μην βρήκε τον έρωτά της στο παιχνίδι, όμως όταν βγήκε από αυτό όλα άλλαξαν. Τον Σεπτέμβριο του 2021 ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον καλό της, Πάνο και σήμερα κρατά στην αγκαλιά του τον καρπό της αγάπης τους.

Την Πέμπτη 13/10, λοιπόν, όπως ανακοίνωσε και η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έφερε στον κόσμο το παιδί τους, ένα αγοράκι που ζυγίζει 4.400 κιλά, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της από το μαιευτήριο, λίγο μετά τον τοκετό. Έτσι, το πρώτο της παιδί, ο πρωτότοκος γιος της απέκτησε τον καλύτερό του φίλο.

Expand player

Γέννησε η Εύα Καλτσή από το Power of Love

«Δεν υπάρχουν λόγια μπροστά σε αυτό το μεγαλείο», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και πλήθος κόσμου έσπευσε να της ευχηθεί και να την συγχαρεί για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός.

Instagram / Εύα Καλτσή

Instagram / Εύα Καλτσή

Μπαμπάς για δεύτερη φορά θα γίνει άλλος ένας πρώην παίκτης του ριάλιτι

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Παναγιώτης Θεόφιλος, τον οποίο γνωρίσαμε πριν χρόνια μέσα από την συμμετοχή του στο Power of Love. Ο ίδιος με τη σύζυγό του, Δανάη Παναγιώτου έγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν επτά μήνες και τώρα περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους, λίγο μετά την βάφτιση μάλιστα του πρώτου.

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος ήταν αυτός που έκανε γνωστά τα ευχάριστα νέα, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιά, με τη Δανάη Παναγιώτου να μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Ποιος θα μας το λέγε… baby number 2 loading already…», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Παναγιώτης Θεόφιλος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Love Island: Έτσι ήταν η Τζούλια Καραγιάννη πριν την πλαστική όταν συμμετείχε στο Power of Love

Με πλούσια μούσια και μαλλιά - Αγνώριστος o Σωκράτης Ελ Γκαμαλί 4 χρόνια μετά το Power of love