Love Island: Έτσι ήταν η Τζούλια Καραγιάννη πριν την πλαστική όταν συμμετείχε στο Power of Love

Αγνώριστη δεν την λες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Love Island: Έτσι ήταν η Τζούλια Καραγιάννη πριν την πλαστική όταν συμμετείχε στο Power of Love

Την είσοδο της στο Love Island έκανε χθες 13/10 η Τζούλια Καραγιάννη και όλοι έμειναν άφωνοι στον κήπο της βίλας. Μπορεί οι παίκτες να έζησαν δυο οικειοθελής αποχωρήσεις, ωστόσο, το παιχνίδι τώρα θα γίνει πιο ανατρεπτικό, μιας και η μελαχρινή καλλονή ξέρει από ριάλιτι.

Συγκεκριμένα δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε στην τηλεόραση μιας και την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή στο Power of love όπου είχε καταφέρει να "κλέψει" τις εντυπώσεις.

«Είμαι η Τζούλια Καραγιάννη, έρχομαι από την Αθήνα και δουλεύω στον χώρο της εστίας. Είμαι ελεύθερη τουλάχιστον πέντε χρόνια, μπορεί και λίγο παραπάνω και δεν κάνω εύκολα σχέσεις γιατί βαριέμαι πολύ».

«Το ποσοστό επιτυχίας που έχω στον ανδρικό πληθυσμό θεωρώ ότι είναι το 100%! Το ιδανικό αγόρι για μένα θέλω να έχει τρία χαρακτηριστικά σίγουρα. Να είναι ευγενικός, να είναι φιλότιμος και να έχει χαρακτήρα. Χυλόπιτα δεν έχω φάει από άνδρα και ελπίζω να μην την φάω ούτε στο Love Island» τόνισε η νέα παίκτρια του ριάλιτι της αγάπης στην εισαγωγή της.

Πως ήταν η Τζούλια Καραγιάννη του Love Island πριν την πλαστική

Λίγους μήνες μετά το Power of love, η Τζούλια Καραγιάννη προχώρησε σε πλαστική στη μύτη της, αφού όπως έχει δηλώσει την είχε σπάσει στο παρελθόν και είχε θέμα και με το αναπνευστικό της και έπρεπε να φροντίσει το συγκεκριμένο σημείο. Μάλιστα, είχε δημοσιεύσει και φωτογραφίες με τις γάζες στο πρόσωπο.

Σήμερα λοιπόν, 4 χρόνια μετά η αλλαγή στη μύτη της, της άλλαξε και όλο της το πρόσωπο.