«Σκέφτηκα την πρώτη συνάντηση που είχα μαζί της, πόσο...» - Η Μέγκαν Μαρκλ μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ

Τι είπε λίγο καιρό μετά την κηδεία της

Instagram Variety

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μέγκαν Μαρκλ στο περιοδικό Variety όπου παράλληλα πόζαρε για το εξώφυλλο Η ίδια αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ (δείτε εδώ τις απαγορευμένες σκηνές στην κηδεία της που θέλει να σβηστούν ο βασιλιάς Κάρολος).

Η Μέγκαν Μαρκλ αρχικά ρωτήθηκε για τη διαδικασία του πένθους και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την παγκόσμια έκρηξη υποστήριξης,

Expand player

Οι δηλώσεις της Μέγκαν Μαρκλ για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

«Σκέφτηκα την πρώτη επίσημη συνάντηση που είχα μαζί της, πόσο ξεχωριστά ένιωθα. Νιώθω τυχερή. Και συνεχίζω να είμαι περήφανη που είχα μια τόσο καλή σχέση με την μητριάρχη της οικογένειας.

Στις μεγάλες στιγμές της ζωής, έχεις πολλές προοπτικές. Σε κάνουν να αναρωτιέσαι πού θέλεις να επικεντρώσεις την ενέργειά σου. Αυτή τη στιγμή, νιώθουμε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμένοι για όλα τα πράγματα τα οποία χτίζουμε. Είμαστε επίσης επικεντρωμένοι στο ίδρυμά μας».

Η στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ δάκρυσε στην κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ

Το τελευταίο "αντίο" είπαν στις (19/9) στη μακροβιότερη μονάρχη της μεγάλης Βρετανία, Βασίλισσα Ελισάβετ καθώς ετάφη στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Ανάμεσα στα πρόσωπα που είχαν συζητηθεί ιδιαίτερα για το αν θα δώσουν το παρών ήταν και ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ.

Το ζευγάρι φυσικά ήταν εκεί καθώς ο εγγονός της Βασίλισσας Ελισάβετ ήταν φανερά συντριμμένος (δείτε εδώ φωτογραφίες του).

Ωστόσο, μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες είναι η Μέγκαν Μέγκαν Μαρκλ η οποία φάνηκε να σκουπίζει τα δάκρυά της από το μάγουλό της, καθώς παρακολουθούσε το φέρετρο της Βασίλισσας Ελισάβετ να μεταφέρεται από το Αββαείο του Ουέστμινστερ μετά την κηδεία.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η ''σκοτεινή'' πλευρά της Mέγκαν Μαρκλ - Αποκαλύψεις ότι ασκούσε bullying σε εργαζόμενους του Παλατιού

Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις Χάρι - Μέγκαν με το παλάτι μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ