Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις Χάρι - Μέγκαν με το παλάτι μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: Glomex
Φωτογραφία αρχείου: Glomex

Η μακροβιότερη μονάρχης της Μεγάλης Βρετανίας, Βασίλισσα Ελισάβετ προκλάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλο το πανελλήνιο μετά από την είδηση πως άφησε την τελευταία της πνοή. Όπως είναι λογικό, όλα πλέον αναμένεται να αλλάξουν τόσο στο παλάτι όσο και στις βασιλικές κατοικίες (δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα σενάρια).

Ωστόσο, στο στόχαστρο τόσο των Βρετανικών ΜΜΕ όσο και του παλατιού ήταν για μια ακόμη φορά το ζεύγος Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ όπου είχαν προκαλέσει μεγάλο σούσουρο για το αν τελικά θα δώσουν το παρόν στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι πρώτες διαφωνίες δεν άργησαν να έρθουν για την Μέγκαν Μαρκλ (δείτε εδώ τί συνέβη).

Μία ημέρα μετά τις διθυραμβικές εντυπώσεις που άφησε η οργάνωση της μεγαλειώδους κηδείας της Βασίλισσας Ελισάβετ τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με τι πρόκειται να συμβεί με το «έκπτωτο» πριγκιπικό ζεύγος Χάρι και Μέγκαν καθώς οι σχέσεις τους βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί.

Όλες οι πληροφορίες για το ζεύγος Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι

Από "χρυσάφι" η κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ

Η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19/9 και προκειμένου να καλυφθεί το κόστος όλων των ετοιμασιών διατέθηκαν πολλά χρήματα. Συγκεκριμένα, έχουν διαρρεύσει πληροφορίες για το κόστος της κηδείας η οποία όπως φαίνεται ήταν πράγματι από... χρυσάφι.

Το κόστος της κηδείας Ελισάβετ Β’ υπολογίζεται σε:

  • 10.280.000 ευρώ
  • 2.000 προσκεκλημένοι
  • 10.000 αστυνομικοί

Η κηδεία της Ελισάβετ, η στέψη του Καρόλου και οι επερχόμενες αλλαγές, δηλαδή τα νέα χαρτονομίσματα, τα γραμματόσημα και οι σημαίες, κοστολογούνται στα 6,9 δισεκατομμύρια ευρώ.