Το παλάτι εναντίον ξανά της Μέγκαν Μαρκλ - Ο λόγος που της έκαναν παρατήρηση

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram/ theroyalfamily
Instagram/ theroyalfamily

Η κοινή εμφάνιση Χάρι – Μέγκαν και Ουίλιαμ – Κέητ προκάλεσε πολλές αντιδράσεις ενώ σχολιάστηκε ιδιαίτερα από πολλούς. Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή «Super Κατερίνα» η εμφάνιση αυτή άργησε κατά μία ώρα διότι από το Παλάτι έκαναν παρατήρηση στη Δούκισσα του Sussex για απρεπές ντύσιμο και χτένισμα.

Ως αποτέλεσμα είχε η Μέγκαν Μαρκλ να αλλάξει ρούχα και χτένισμα προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εμφάνισή τους. Από την άλλη, αποκαλύφθηκε και το αμύθητο ποσό για την πραγματοποίηση της κηδείας της Βασίλισσας Ελισάβετ (δείτε εδώ αναλυτικά).

Όλες οι λεπτομέρεις για την παρατήρηση στη Δούκισσα του Sussex, Μέγκαν

Συγκινητικός κι ο δημόσιος αποχαιρετισμός του Πρίγκιπα Χάρι στη βασίλισσα Ελισάβετ

Το πρωί της Δευτέρας (12/9) ο Πρίγκιπας Χάρι προχώρησε στην πρώτη δημόσια δήλωσή του μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ που προκάλεσε τεράστια θλίψη (δείτε εδώ την επίσημη ημερομηνία ταφής της).

Συγκεκριμένα, στη δήλωσή του ο δούκας του Σάσεξ αναφέρεται στην «αιώνια χάρη» και στο «χαμόγελο» της γιαγιάς του σημειώνοντας ότι ακόμα και στην βαθύτατη θλίψη την οποία βιώνει μετά τον θάνατο της.

«Γιορτάζω τη ζωή της γιαγιάς μου, της βασίλισσας Ελισάβετ και ενώ θρηνούμε για την απώλειά της, θυμόμαστε όλοι ότι ήταν πυξίδα για τόσους πολλούς ανθρώπους με την αφοσίωση της στο καθήκον. Η χάρη και η αξιοπρέπειά της που ήταν αληθινές σε όλη τη ζωή της αποτελούν τώρα την αιώνια παρακαταθήκη της.

Ας θυμόμαστε όλοι τις λέξεις που είχε χρησιμοποιήσει μετά τον θάνατο του συζύγου της, του πρίγκιπα Φιλίππου, λέξεις που μπορούν όλους τώρα να μας παρηγορήσουν: Η ζωή αποτελείται από οριστικές αναχωρήσεις όπως και από πρώτες συναντήσεις.

Αναπολώ αυτές τις στιγμές καθώς και όλες τις άλλες που υπήρξαν. Λείπεις ήδη πολύ, όχι μόνο σε εμάς αλλά σε όλο τον πλανήτη. Και καθώς μιλάμε για πρώτες συναντήσεις, τώρα όλοι μας τιμούμε τον πατέρα μου στον νέο του ρόλο, αυτού του βασιλιά Καρόλου Γ΄.

Σε ευχαριστώ για την αφοσίωσή σου στο καθήκον. Σε ευχαριστώ για τις σοφές συμβουλές σου. Σε ευχαριστώ για το μεταδοτικό σου γέλιο. Κι εμείς τώρα χαμογελάμε καθώς γνωρίζουμε ότι τώρα είστε ξανά μαζί με τον παππού και αναπαύεστε εν ειρήνη».