Ερωτηματικά με τη φωτογραφία Κέιτ, Ουίλιαμ, Χάρι και Μέγκαν - Τα δύο επικρατέστερα σενάρια γύρω από τη σπάνια εμφάνιση

Τελικά ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ αλλάζει πολλά

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
_kate_middleton_royal - instagram
_kate_middleton_royal - instagram

Μετά το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, έχουμε δει πράγματα και θαύματα. Μία από τις στιγμές που ξεχώρισαν πάντως ήταν η κοινή εμφάνιση του ζεύγους Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπα Χάρι, που δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με το παλάτι, μαζί με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον. Ο ξένος τύπος δίνει δύο εκδοχές γύρω από αυτό το σπάνιο στιγμιότυπο.

Νωρίτερα είχαμε και την πρώτη ανάρτηση του αδερφού της Πριγκίπισσας Νταιάνα, μητέρα των Χάρι και Ουίλιαμ, που όπως ήταν γνωστό μέχρι και τον τραγικό της θάνατο, ήταν στα ''μαχαίρια'' με τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Ο αδερφός της άφησε κατά μέρους το παρελθόν και απέδειξε ότι υπάρχει σεβασμός εκ μέρους της οικογένειάς του.

Οι δύο εκδοχές γύρω από αυτό το σπάνιο στιγμιότυπο

Σύμφωνα με την Daily Mail, πηγές από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας αναφέρουν πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ζήτησε από τον Χάρι να τον συνοδέψει στο κάστρο του Ουίνδσορ, μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Βασιλιά Κάρολο.

Αντίθετα οι Times αναφέρουν ότι χρειάστηκαν αρκετές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στα δύο ζευγάρια για να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες της κοινής εμφάνισης, γεγονός που δικαιολογεί την καθυστέρηση 45 λεπτών στην άφιξή τους στο κάστρο του Ουίνδσορ.

«Ο πρίγκιπας της Ουαλίας προσκάλεσε τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ να τον συνοδεύσουν. Ο ίδιος θεώρησε ότι ήταν σημαντικό να δείξουν ενωμένοι για τη Βασίλισσα σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την οικογένεια», αποκάλυψε πηγή από το παλάτι.

Ξεκίνησε το λαικό προσκύνημα της σορού της Βασίλισσας

Σήμερα ξεκίνησε το τελευταίο της ταξίδι από τη Σκωτία, με το φέρετρό της να βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής 11/9 στο Παλάτι του Χόλιρουντχαουζ. Εκεί προβλέπεται και να παραμείνει το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ

Το φέρετρο θα βρίσκεται στον Καθεδρικό Ναό και τα μέλη του κοινού μπορούν να αποτίσουν τα σέβη τους σε λαϊκό προσκύνημα. Οι πενθούντες θα μπορούν να δουν το φέρετρο από τις 17:00, με σύστημα αναμονής στην ουρά και αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας και περιορισμούς στα κινητά τηλέφωνα, καθώς απαγορεύεται αυστηρά η φωτογράφιση και η εγγραφή βίντεο.