Η ''σκοτεινή'' πλευρά της Mέγκαν Μαρκλ - Αποκαλύψεις ότι ασκούσε bullying σε εργαζόμενους του Παλατιού

Θα δημοσιευτεί βιβλίο μέσα στο οποίο θα αναφέρονται τα περιστατικά

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
MarkleMeganOfficial instagram
MarkleMeganOfficial instagram

Το όνομα της Μέγκαν Μαρκλ βρέθηκε ξανά στη δημοσιότητα αυτό το διάστημα, αφού μετά το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, πολλές συζητήσεις έγιναν γύρω από το αν θα παρευρεθεί στην κηδεία, ή για τον αν θα αποκατασταθούν επιτέλους οι σχέσεις της ίδιας και του Πρίγκιπα Χάρι με το παλάτι. Ωστόσο κάποιες νέες αποκαλύψεις την βγάζουν από το ρόλο του θύματος που την βάζουν συνήθως, αφού λέγεται ότι στο παρελθόν έχει ασκήσει πάρα πολλές φορές bullying σε εργαζόμενους του παλατιού.

Παρά τα σενάρια που κυκλοφορούσαν γύρω από την απουσία της από την κηδεία, εκείνη έδωσε κανονικά το παρόν, η κριτική ωστόσο έδωσε και πήρε. Μια για το ακατάλληλο ντύσιμο για την τελετή, μια για το γεγονός ότι αντιγράφει τα συνολάκια της αδικοχαμένης Νταιάνα, η Μαρκλ φαίνεται πως ότι και να κάνει θα είναι πάντα κόκκινο πανί για το παλάτι. Και τώρα έρχεται και το βιβλίο γνωστού δημοσιογράφου για να την εκθέσει ακόμα περισσότερο.

Τα περιστατικά bullying από την Μαρκλ σε βάρος εργαζομένων του παλατιού

Ο Valentine Low, είναι ο ρεπόρτερ των Times του Λονδίνου για το Παλάτι και είναι ο πρώτος που αποκάλυψε τα περιστατικά, όπου η Μέγκαν Μαρκλ άσκησε bullying. To 2021 αποκάλυψε ότι, τον καιρό που η Δούκισσα του Σάσεξ ζούσε στο Παλάτι του Κένσινγκτον, έπειτα από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι τον Μάιο του 2018, ασκούσε συχνά bullying εις βάρος βοηθών, φτάνοντάς τους μάλιστα στο σημείο να ξεσπούν σε κλάματα.

Τώρα, έπειτα από ενδελεχή έρευνα, συγκέντρωσε όλα του τα στοιχεία και τα δημοσιεύει στο νέο του βιβλίο με τίτλο «In Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown». Σύμφωνα πάντα με τον Λόου, «η Μέγκαν Μαρκλ δεν έκρυβε την προφανή περιφρόνησή της για τα βασιλικά καθήκοντα πριν από το "Megxit".

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του , δυο μέλη του προσωπικού του παλατιού οδηγήθηκαν σε παραίτηση λόγω του bullying στον χώρο εργασίας τους. Ένα ακόμη άτομο, που εργαζόταν επίσης ως βοηθός, είπε ότι η πρώην ηθοποιός το είχε «εξευτελίσει» σε προσωπικό επίπεδο.

Η κατάσταση που είχε δημιουργήσει η Μέγκαν Μαρκλ γύρω της περιείχε στοιχεία «συναισθηματικής σκληρότητας και χειραγώγησης, που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και bullying» αναφέρει χαρακτηριστικά μία από τις πηγές της εφημερίδας.

Σύμφωνα με πηγές του παλατιού, στο βιβλίο του Low περιλαμβάνονται στοιχεία από την εσωτερική έρευνα που είχε διατάξει το παλάτι αλλά δεν δημοσιεύθηκε ποτέ.

Η Μέγκαν Μαρκλ λέγεται ότι συμπεριφερόταν άσχημα σε ανθρώπου του Παλατιού
instagram - marklemeghanofficial

Νέα βάσανα για την ίδια και το παλάτι μετά τη δίωξη του πατέρα της για ξυλοδαρμό

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα που θα κληθεί να κλείσει ή έστω να αντιμετωπίσει ο βασιλιάς Κάρολος με τη νύφη του Μέγκαν Μαρκλ. Σα να μην έφταναν οι ήδη τεταμένες σχέσεις της ίδιας και του Πρίγκιπα Χάρι με το Παλάτι, μια νέα είδηση αναμένεται να προκαλέσει θέματα στη βασιλική οικογένεια, αφού όπως έγινε γνωστό μέσω της «Super Κατερίνας», ο πατέρας της Μαρκλ διώκεται για επίθεση σε βάρος άλλου ατόμου.

Και ενώ πολλοί απόρησαν για τη φωτογραφία που απεικονίζει μαζί το ζευγάρι Μέγκαν - Χάρι και Ουίλιαμ - Κέιτ μετά το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, ο ξένος τύπος έχει δύο ικανοποιητικές εξηγήσεις πίσω από αυτή τη φαινομενική αποκατάσταση των σχέσεων τους, που δεν ξέρουμε για πόσο θα κρατήσουν.

Σε απευθείας σύνδεση από το Λονδίνο βγήκε στην εκπομπή ο συνεργάτης της Γιώργος Νελόπουλος και προς το τέλος του βίντεο αναφέρει ότι:

«Υπάρχει μία δίωξη εναντίον του πατέρα της, με τον οποίο δεν έχει σχέσεις βέβαια, ωστόσο διώκεται επειδή φαίνεται να έχει επιτεθεί σε κάποιον, όταν αυτό βγαίνει αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι άξιο λόγο, είναι σε ισχύ περιοριστικά μέτρα εναντίον του στην Αμερική».