Η Μέγκαν Μαρκλ αντιγράφει τα looks της Πριγκίπισσας Ντιάνα στο παρελθόν - Αυτές είναι οι αμέτρητες εμφανίσεις της

Ότι σχολιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Instagram - @whole_lotta_zay2.0
Instagram - @whole_lotta_zay2.0

Αμέτρητες πλέον είναι οι φορές που έχουμε δει την Μέγκαν Μαρκλ να αντιγράφει πιστά τα ντυσίματα της Πριγκίπισσας Νταιάνα που είχε κάνει στο παρελθόν, με αποκορύφωμα το look της στην πρώτη εμφάνιση μετά το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, στο οποίο επέλεξε να φορέσει παρόμοια μαύρα ρούχα, καπέλο με δίχτυ και καρφίτσα με κόκκινο λουλούδι.

Οι αμέτρητες εμφανίσεις που η Μέγκαν Μαρκλ αντέγραψε την Πριγκίπισσα Νταιάνα

Όπως θα δεις και στο βίντεο παρακάτω, το οποίο έχει συγκεντρωμένες μερικές εμφανίσεις τους, η Μέγκαν επιλέγει, όχι μόνο ακριβώς τους ίδιους χρωματικούς τόνους, όπως σε ένα σύνολο, το οποίο συνδυάζει το μωβ και το κόκκινο, αλλά και τα ίδια αξεσουάρ, όπως καπέλα και καρφίτσες, τα οποία αγαπάει η βασιλική οικογένεια.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ακόμη και σε μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τις, όπως στο γάμο της, επέλεξε παρόμοιο νυφικό.

Το συγκεκριμένο γεγονός σχολιάστηκε και στην εκπομπή Super Κατερίνα, της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA, στην οποία αναφέρθηκε πως δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι επιλέγει να ακολουθήσει το ίδιο ακριβώς στιλ, μετά από τόσα χρόνια, με ρούχα τα οποία έχουν ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους. Δες το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο.

Δες επίσης το λόγο που η Βασίλισσα Ελισάβετ φορούσε πάντα καπέλο, καθώς επίσης και το λόγο που φορούσε πάντα φωσφοριζέ ταγιέρ.