J2US: «Ο νεαρός;» - Η Δέσποινα Βανδή κουρεύτηκε και το Twitter έστησε πανηγύρι

Κλάμα!

Άλλο ένα επεισόδιο του Just The 2 of Us ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου 5/11 και αντί να εκπλήξει το κοινό ο Νίκος Κοκλώνης τραγουδώντας (δείτε εδώ την εντυπωσιακή του έναρξη στην πρεμιέρα), σοκ στους τηλεθεατές, αλλά και σε όλους τους παρευρισκόμενους, προκάλεσε η Δέσποινα Βανδή με την εμφάνισή της.

Την έχουμε συνηθίσει τόσο καιρό με τα πλούσια μακριά μαλλιά της, όμως σήμερα εμφανίστηκε με κοντό αγορέ μαλλί και δεν έμεινε ασχολίαστο. Ο παρουσιαστής από τη μία δεν σταμάτησε τα κοπλιμέντα, με εκείνη να του απαντά γεμάτη ενθουσιασμό για την τολμηρή της κίνηση.

Expand player

Το νέο look της Δέσποινας Βανδή στο Just The 2 of Us

"Σε τι διάθεση βρίσκεσαι;" της είπε ο παραγωγός, με την τραγουδίστρια να του απαντά: "Γιατί, εδώ δεν κάνουμε σόου;"

«Δέσποινα με το καινούργιο look. Δεν μπορώ να σε συνηθίσω», είπε μάλιστα, αργότερα ο Νίκος Κοκλώνης με την Δέσποινα Βανδή να απαντάει: «Θα το ζήσεις για κάποιες ώρες. Αυτό θα έχουμε όλο το βράδυ τώρα;»

«Αυτά δεν θέλω κατάλαβες; Πες του να κλείσει το στόμα του να περάσουμε ωραία», ανέφερε η Βίκυ Σταυροπούλου στη συνέχεια με τον Σταμάτη Φασουλή να την “πειράζει” λέγοντάς της: «Βίκυ μην ανησυχείς. Μην ανησυχείς αγάπη μου. Σήμερα είναι πάρα πολύ ωραία η… Δέσποινα».

«Εγώ θέλω να φύγει ο Πίπης από δίπλα μου. Κουκλάκι μου! Ό, τι και να κάνεις σου πάει δυστυχώς», δήλωσε στο τέλος η ηθοποιός.

Οι αντιδράσεις στο Twitter με την εμφάνιση της τραγουδίστριας

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Νιώθω ένα δάχτυλο από πίσω και μου λέει...» Το άγνωστο σκηνικό του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Άντζελα Δημητρίου πίσω από τις κάμερες

J2US: «Όχι, θα πω την αλήθεια μου» - Βγήκε εκτός εαυτού η Βίκυ Κουλιανού on air