«Νιώθω ένα δάχτυλο από πίσω και μου λέει...» Το άγνωστο σκηνικό του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Άντζελα Δημητρίου πίσω από τις κάμερες

Στα backstage του J2US

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Νιώθω ένα δάχτυλο από πίσω και μου λέει...» Το άγνωστο σκηνικό του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Άντζελα Δημητρίου πίσω από τις κάμερες

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση είναι ένα από τα ζευγάρια του Just The 2 of Us που έχουν ξεσηκώσει το κοινό και κάθε φορά η εμφανίσεις τους γίνονται θέμα προς συζήτηση (δείτε εδώ το φιλί των 10 δευτερολέπτων μπροστά στην κάμερα).

Οι δυο τους βρέθηκαν, λοιπόν, το πρωί της Δευτέρας 31/10 στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, και ο καλλιτέχνης προχώρησε σε μία αποκάλυψη για ένα άγνωστο περιστατικό στα παρασκήνια του σόου με την Άντζελα Δημητρίου.

Το σκηνικό του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Άντζελα Δημητρίου στα παρασκήνια του J2US

«Έρχεται και νιώθω ένα δάχτυλο από πίσω και μου λέει στον “Ελεύθερο” δεν θα φωνάζεις!”. Της λέω “Μα, δεν φωνάζω!”. Και μου λέει “εκείνη τη λέξη θα την πεις πιο μαλακά”. Και την ώρα που ήταν να το πω, σαν να εμφανίστηκε σαν ολόγραμμα μπροστά μου και θυμήθηκα αυτό μου είπε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με την τελευταία τους παράσταση "γκρέμισαν" την σκηνή του διαγωνισμού

Το βράδυ του Σαββάτου (29/10) ξεκίνησε το 4ο live του Just The 2 Of Us όπου το μόνο σίγουρο είναι πως ο ανταγωνισμός με το πέρασμα των ημερών "φουντώνσει" ολοένα και περισσότερο μιας και η Βίκυ Κουλιανού δεν δίστασε να δείξει τον εκνευρισμό της μετά το τελικό αποτέλεσμα στο act της.

Ωστόσο, σειρά είχε να ανέβει το ζευγάρι, Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση όπου κατάφεραν να συγκλονίσουν τους πάντες με την ερμηνεία τους. Φυσικά, ένα από τα άτομα που έμειναν με το στόμα ανοιχτό ήταν και η Δέσποινα Βανδή.

«Εσείς είστε το ζευγάρι έκπληξη! Όπως το νιώθω θα το πω χωρίς να έχω παρακολουθήσει πάρα πολλά πράγματα αλλά έχω μια αίσθηση. Νιώθω ότι όλον αυτόν τον καιρό η προσωπικότητα σας δεν έχει αναδειχθεί μέχρι σήμερα αυτό που είδαμε να συμβαίνει πριν από λίγο στην σκηνή του J2US. Μαυρίκιε, πραγματικά είσαι σπουδαίος. Και γω μέχρι σήμερα δεν το είχα δει αυτό. Οι δυνατότητες σου είναι τεράστιες».

«Το ξέρω ότι διαγωνιζόμενη είναι η αγάπη σου, το κορίτσι σου αλλά νιώθω την ανάγκη να σου το πω. Είσαι σπουδαίος! Και χαίρομαι που ήρθες εδώ στο J2US και σου δόθηκε η ευκαιρία σε μια τόσο σπουδαία παραγωγή να δείξεις ποιος μπορείς να είσαι και εσύ πάνω στη σκηνή».