Πρεμιέρα J2US: Κέρδισαν πάλι τις εντυπώσεις Μαυρίκιος και Ιλάειρα - Το φιλί δέκα δευτερολέπτων που έριξαν πάνω στη σκηνή

Και η Κατερίνα Στικούδη ''κρατάει το φανάρι'' από δίπλα...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πρεμιέρα J2US: Κέρδισαν πάλι τις εντυπώσεις Μαυρίκιος και Ιλάειρα - Το φιλί δέκα δευτερολέπτων που έριξαν πάνω στη σκηνή

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είδαμε στην πρεμιέρα του J2US και αυτοί δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση. Πέρα λοιπόν από τις εντυπώσεις που κέρδισαν με τη φωνή και την χημεία τους πάνω στη σκηνή, είπαν να δώσουν και το μακροβιότερο φιλί της ελληνικής τηλεόρασης που κράτησε περίπου 9-10 δευτερόλεπτα.

Παρά το γεγονός ότι ήταν εντυπωσιακοί σκηνικά, στο twitter σχολιάστηκε έντονα η μανία τους να γυρίζουν όλες τις εκπομπές και τα ριάλιτι και για αυτό τα σχόλια πήραν φωτιά από τα πρώτα δευτερόλεπτα της εμφάνισής τους(δείτε τα κορυφαία tweets).

Το μακροβιότερο φιλί της ελληνικής τηλεόρασης στο J2US

H αλήθεια είναι ότι μας έχουν συνηθίσει στο να διατυμπανίζουν την αγάπη τους όπου σταθούν και όπου βρεθούν, οπότε παρομοίως έπραξαν και στην πρεμιέρα του J2US εκεί όπου έδωσαν ένα παθιασμένο φιλί, με την Κατερίνα Στικούδη από δίπλα έκπληκτη να...''κρατάει το φανάρι''.

Η εμφάνισή τους στη σκηνή που συζητήθηκε πολύ

Και το τραγούδι τους φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφέρεται στην αγάπη τους. Έτσι οι δυο τους βγήκαν στη σκηνή και κέρδισαν τα πλήθη, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψαν ότι ο έρωτάς τους ξεκίνησε όταν η Ιλάειρα πήγε να μάθει φωνητική εκεί που διδάσκει ο Μαυρίκιος. Μάλιστα όπως είπε ακόμα της κάνει μαθήματα ένα δίωρο την ημέρα στο σπίτι.