J2US: «Όχι, θα πω την αλήθεια μου» - Βγήκε εκτός εαυτού η Βίκυ Κουλιανού on air

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: «Όχι, θα πω την αλήθεια μου» - Βγήκε εκτός εαυτού η Βίκυ Κουλιανού on air

Μετά από το εκρηκτικό φιλί που αντάλλαξε η Μπέσσυ Αργυράκη με τον Τόλη Παπαδημητρίου στην σκηνή του Just the 2 of us ανέβηκε η Βίκυ Κουλιανού με τον Άρι Πετράκη όπου ερμήνευσαν το τραγούδι, «As It Was» από τον Harry Styles. Ωστόσο, από τα πρώτα κιόλας λεπτά παρατηρήθηκε η έντονη ενόχληση του πασίγνωστου μοντέλου μόλις ξεκίνησε να τραγουδάει.

Συγκεκριμένα, μόλις τελείωσαν το act τους, η ίδια φανερά νευριασμένη δεν δίστασε να αναφέρει στον αέρα του μουσικού show πως: «Λοιπόν, εγώ θα μιλήσω λίγο. Καταρχάς δεν μπήκαν όλα τα μέτρα και θα το πω τώρα αυτό. Το πρώτο που θα πω είναι αυτό. Είναι τέσσερα τα μέτρα για να μπω κανονικά στο τραγούδι, το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο και δεν το έχουμε επιλέξει εννοείται εμείς. Και δεν ήταν και ένα τραγούδι που μου άρεσε.

Όχι, θα πω την αλήθεια μου. Καταρχάς ήταν τέσσερα τα μέτρα και μπήκαν δύο μέτρα και… Δεν είχα καθόλου τρακ απλά περίμενα να μπουν τέσσερα μέτρα για να μπω! Επειδή στην πρόβα τα μέτρα ήταν τέσσερα, ξέρω που μπαίνω και ζητώ συγνώμη στην αξιαγάπητη κριτική επιτροπή».

Φανερά εκνευρισμένη στο πλατό του J2US η Βίκυ Κουλιανού

«Τα πόδια της Κουλιανού, ολόκληρος ο Κοκλώνης» - Το Twitter "τρελάθηκε" με την εμφάνιση της

Μετά από την λαμπερή έναρξη που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης στο πλατό του Just the two of us, σειρά είχε να εμφανιστεί η Βίκυ Κουλιανού και ο Άρης Πετράκης οι οποίοι τραγούδησαν το Supermodel των Maneskin.

Συγκεκριμένα, το μουσικό ζευγάρι ξεσήκωσαν τόσο τους τηλεθεατές όσο και την κριτική επιτροπή με την ροκ εμφάνισή τους. Φυσικά, η Βίκυ Σταυροπούλου δεν δίστασε να τους αποθεώσει μιας και είπε χαρακτηριστικά: «Ενθουσιάστηκα και εγώ. Γιατί η Βίκυ είναι Supermodel, πολύ σπάνιο κορίτσι. Με κέρδισες από την πρώτη στιγμή. Ήσασταν εκπληκτικοί».

Από την άλλη, οι χρήστες στο Twitter οι οποίοι από τα πρώτα κιόλες λεπτά ήταν έτοιμοι για να σχολιάσουν, τους αποθέωσαν για τα καλά.