J2US: «Ρούφηξε την ψυχή της Μπέσσυς» - Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με αφορμή το απρόσμενο φιλί επί σκηνής της Αργυράκη και του Παπαδημητρίου

«Το είδωλο της φετινής σεζόν»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: «Ρούφηξε την ψυχή της Μπέσσυς» - Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με αφορμή το απρόσμενο φιλί επί σκηνής της Αργυράκη και του Παπαδημητρίου

Το αποψινό (29/10) live του Just the two of us είναι γεγονός καθώς σιγά σιγά αρχίζουν και βγαίνουν στην σκηνή όλα τα ζευγάρια προκειμένου να δούμε ποιο θα είναι τελικά αυτό που δεν θα πάρει το εισιτήριο για μια ακόμη εμφάνιση στο μουσικό show.

Μετά λοιπόν από την φανερή ένταση που είχε η Άντζελα Δημητρίου -δείτε εδώ τί συνέβη, στην σκηνή εμφανίστηκε η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Τόλης Παπαδημητρίου όπου ερμήνευσαν τη μεγάλη επιτυχία του ελληνικού κινηματογράφου «Του αγοριού απέναντι».

Φυσικά, οι δυο τους "κέντρισαν" όλα τα βλέμματα καθώς μετά από το act δου αντάλλαξαν και ένα απρόσμενο φιλί. Μάλιστα, οι χρήστες στο Twitter δεν δίστασαν να πάρουν θέση μιας και τα σχόλια έπεσαν σαν "βροχή".

Το επικό φιλί της Μπέσσυς Αργυράκη και του Τόλη Παπαδημητρίου στο J2US

«Δεν θέλω να το σχολιάζω άλλο...» - Η δήλωση της Μπέσσυς Αργυράκη για τον Γιώργο Ασημακόπουλο

Η Μπέσσυ Αργυράκη βρέθηκε στην συναυλία εις μνήμην του Ρόμπερτ Ουίλιαμς το βράδυ της Δευτέρας 26/9 και έκανε δηλώσεις στις κάμερες. Η τραγουδίστρια μίλησε για την απώλεια του καλλιτέχνη (δείτε από τι πέθανε), ενώ ρωτήθηκε και για τον Γιώργο Ασημακόπουλο με τον οποίο, όπως είχε γραφτεί αρχικά, θα συμμετείχαν μαζί στο J2US, ωστόσο η συνεργασία αυτή "ναυάγησε".

«Επειδή είμαστε πάρα πολύ κοντά σε ένα αποτέλεσμα και επειδή δεν θέλω έτσι να προχωρήσω σε συζητήσεις συγκεκριμένες γύρω από το J2US, πιστεύω είναι θέμα ημερών να μιλήσουμε και να σχολιάσουμε γύρω από το J2US πιο πολύ», ανέφερε.

«Είναι φιλαράκι μου αγαπημένο, ποτέ δεν είπα Εγώ και ίσως έχω κουράσει με αυτό το πράγμα, έχω κουράσει πολύ να μιλάμε γι’ το θέμα και νομίζω ότι δεν θέλω να το σχολιάζω άλλο, τον αγαπώ, του στέλνω τα φιλιά μου», είπε η Μπέσσυ Αργυράκη για τον Ασημακόπουλο.