J2US: «Κύριε Φασουλή, λυπάμαι» - Χείμαρρος η Άντζελα Δημητρίου κατά του Σταμάτη στον αέρα του show

"Άναψαν" τα αίματα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: «Κύριε Φασουλή, λυπάμαι» - Χείμαρρος η Άντζελα Δημητρίου κατά του Σταμάτη στον αέρα του show

Το 4ο live του Just the 2 of us είναι γεγονός καθώς στην έναρξη του μουσικού show είδαμε για μια ακόμη φορά τον Νίκο Κοκλώνη να τα δίνει όλα για όλα στη σκηνή καθώς τραγούδησε το Macarena -δείτε εδώ την επική στιγμή. Έτσι λοιπόν, μετά από την έναρξή του σειρά είχαν να εμφανιστούν τα ζευγάρια.

Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου τραγούδησε με το μουσικό της ταίρι Παύλο Σταματόπουλο όπου στην συνέχεια έπρεπε να ακούσουν την κριτική από την επιτροπή. Μεταξύ άλλων, την στιγμή που άκουγε προσεκτικά τα σχόλια της Βίκυς Σταυροπούλου ο χαμηλόφωνος διάλογος μεταξύ κριτών απέσπασε την προσοχή της Άντζελας Δημητρίου η οποία δεν δίστασε να απευθηνθεί στον Σταμάτη Φασουλή.

Η παρατήρηση που έκανε η Άντζελα Δημητρίου στον Σταμάτη Φασουλή στο J2US

«Κύριε Φασουλή, λυπάμαι, αλλά να ακούσουμε λίγο την κυρία Βίκυ».

Με τον ίδιο να της λέει χαρακτηριστικά: «Γιατί εγώ σας μιλάω;»

«Όχι, μιλάτε (μεταξύ σας) και δεν ακούω τι μου λέει. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, συγγνώμη, χίλια συγγνώμη», απάντησε η Άντζελα Δημητρίου.

"Άναψαν τα αίματα" ανάμεσα σε Καίτη Γαρμπή και Άντζελα Δημητρίου

Χαμός σήμερα (22/10) στο αέρα του J2US, καθώς, μετά από το απρόοπτο της Βίκυς Σταυροπούλου, ακολούθησε μία έντονη στιγμή ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την Καίτη Καρμπή.

Η δεύτερη θέλησε να σχολιάσει την εμφάνιση της πρώτης δίπλα στον Παύλο Σταματόπουλο, ωστόσο τα λόγια της εκνεύρισαν την λαίδη, η οποία της απάντησε με "ύφος".

«Τι συμβαίνει σήμερα με την Άντζελα; Νομίζω ότι το κορίτσι είναι πολύ ταλαιπωρημένο και μπράβο του! Γιατί κάτι έχει. Kάτι έχεις Άντζελα ε; Το ματάκι, το ματάκι… Έλα, αφού τα ξέρουμε αυτά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή με την τραγουδίστρια να παίρνει τον λόγο και να απαντά. «Όχι, μια χαρά είμαι. Τίποτα δεν έχει το ματάκι. Είμαι μια χαρά. Και το ματάκι είναι καλά και όλα είναι καλά, Καίτη μου. Ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;».