Σούρουρο με το J2US - Έδωσαν στην Μπέσσυ Αργυράκη για παρτενέρ πρώην παίκτη του Survivor και τον απέρριψε

Τελικά δεν θα τον δούμε καθόλου στο show

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πως και πως ανυπομονούν οι τηλεθεατές να δουν την μεγάλη πρεμιέρα του J2US καθώς πολλές είναι και συζητήσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι αναφορικά με το ποιο άτομο θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή για να συμπληρωθεί (μπορείτε επίσης να δείτε και το τρέιλερ που έχει βγει στον αέρα).

Ανάμεσα λοιπόν και στους διαγωνιζόμενους ένα πρόσωπο που αναμένεται να δούμε σύμφωνα με την εκπομπή, «Πρωινό μας» είναι και η Μπέσσυ Αργυράκη ωστόσο όπως έγινε γνωστό η ίδια απαίτησε να αλλάξει παρτενέρ όταν συνειδητοποίησε πως η φωνή του δεν είναι και τόσο καλή με αποτέλεσμα να μην τον δούμε καθόλου στο show.

Ο λόγος που η Μπέσσυ Αργυράκη απαίτησε να αλλάξει παρτενέρ

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια δεν δέχτηκε να έχει ως μουσικό ταίρι τον Γιώργο Ασημακόπουλο μιας και όταν δοκιμάστηκαν στις πρόβες η ίδια δεν έμεινε ευχάριστη σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκε στο «Πρωινό μας».

Από τα δελτία ειδήσεων στο J2US - Ποια γνωστή παρουσιάστρια συζητάει για τη θέση του κριτή

Μια από τις γνωστές αγάπες του Νίκου Κοκλώνη σε ό,τι αφορά τα τηλεοπτικά δεν είναι άλλη από το Just the 2 of us, μια παραγωγή, που κάθε χρόνο στήνει με μεράκι και πολύ πάθος, παρουσιάζοντας την με τον δικό του μοναδικό αέρα.

Ο παραγωγός της Barking well media, είναι σε φάση αναζήτησης των ονομάτων που θα πλαισιώσουν το show ενώ παράλληλα γυρίζει το ανατρεπτικό trailer.

Ανάμεσα λοιπόν, στα πρόσωπα που θα δούμε στην κριτική επιτροπή θα αλλάξει μόνο αυτό της Μαρίας Μπακοδήμου, η οποία ανέλαβε δική της εκπομπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που κυκλοφορούν τελευταία η... διαβάστε την συνέχεια στο tv-24.gr