Στον αέρα το τρέιλερ του J2US - Μέσα σε κοντέινερ έφτασε ο κριτής έκπληξη του show

Ποιος/Ποια είναι;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Στον αέρα το τρέιλερ του J2US - Μέσα σε κοντέινερ έφτασε ο κριτής έκπληξη του show

Μόλις πριν μια ώρα κυκλοφόρησε από τον Alpha το τρέιλερ για τη νέα σεζόν του Just the Two of Us του show που αγαπήθηκε όσο λίγα και έχει ''πρώτο βιολί'' τον Νίκο Κοκλώνη. Εκτός από τον ίδιο βλέπουμε τρεις γνώριμους κριτές , εκτός την Μαρία Μπακοδήμου, ενώ ο τέταρτος κριτής - έκπληξη καταφτάνει μέσα σε κοντέινερ.

Τις τελευταίες μέρες είχαν φουντώσει και οι συζητήσεις γύρω από το όνομα της γυναίκας που θα αναλάβει τα backstage της εκπομπής με το δίλημμα να τίθεται μεταξύ Κατερίνας Στικούδη(που ήταν και πέρσι στο ίδιο πόστο) και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με την οποία είχε συζητηθεί και το ενδεχόμενο να κάνουν μαζί ένα project. Ωστόσο η πλάστιγγα έγειρε και όπως λένε οι πληροφορίες το κανάλι επέλεξε μία από τις δύο.

Το νέο τρέιλερ του J2US - Ποιος θα είναι ο τέταρτος κριτής

Νύχτα στο λιμάνι και οι τρεις γνωστοί κριτές μαζί με τον Κοκλώνη είναι ήδη εκεί.

To κοντέινερ με το νούμερο 4 καταφθάνει βράδυ στο λιμάνι. Το φορτίο πολύτιμο και ο Νίκος Κοκλώνης είναι εκεί για να το παραλάβει! Οι κριτές του «Just the 2 of Us» Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής και Βίκυ Σταυροπούλου αναρωτιούνται για το περιεχόμενό του. Ποιος είναι ο τέταρτος κριτής; Η απάντηση...είναι ακόμα στον αέρα αν και πολλές είναι οι φήμες!

Aυτή είναι μάλλον η 4η κριτής

Μια από τις γνωστές αγάπες του Νίκου Κοκλώνη σε ό,τι αφορά τα τηλεοπτικά δεν είναι άλλη από το Just the 2 of us, μια παραγωγή, που κάθε χρόνο στήνει με μεράκι και πολύ πάθος, παρουσιάζοντας την με τον δικό του μοναδικό αέρα.

Ο παραγωγός της Barking well media, είναι σε φάση αναζήτησης των ονομάτων που θα πλαισιώσουν το show ενώ παράλληλα γυρίζει το ανατρεπτικό trailer. Ανάμεσα λοιπόν, στα πρόσωπα που θα δούμε στην κριτική επιτροπή θα αλλάξει μόνο αυτό της Μαρίας Μπακοδήμου, η οποία ανέλαβε δική της εκπομπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που κυκλοφορούν τελευταία η...(Διαβάστε ποια θα πει μάλλον το ναι στο TV-24.gr)