''Ο Alpha ζήτησε να είναι η...'' - Για ποιο show φαίνεται να ''μονομάχησαν'' Στικούδη και Παναγιώταρου;

Δεν θα της δούμε τελικά μαζί όπως συζητιόταν

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δεν μονομάχησαν μόνο για τις εκπομπές τα κανάλια όλο το καλοκαίρι, αλλά και για το ποιοι θα είναι εκείνοι που θα πλαισιώσουν τα reality shows της χρονιάς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη στο Πρωινό μας για την θέση της παρουσιάστριας στα backstage του Just the Two of us δύο ήταν η υποψήφιες, η Κατερίνα Στικούδη και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ωστόσο ο σταθμός κατέληξε σε μία.

Άλλωστε πολλές ήταν οι φήμες όλο το προηγούμενο διάστημα που ήθελαν μαζί τις δύο γυναίκες σε ένα project, ωστόσο αυτό φαίνεται να ''ναυάγησε'' με την Στικούδη να γίνεται έξαλλη με τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, παρά το γεγονός ότι είχε διαψεύσει.

Σε ποια από τις δύο κατέληξε η παραγωγή του J2US;

Είπε λοιπόν η Αφρoδίτη Γραμμέλη στο Πρωινό μας:

«Στο backstage θα είναι η Κατερίνα Στικούδη, επειδή όλο αυτό το διάστημα γράφτηκε και ακούστηκε ότι θα το κάνει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Εγώ ξέρω ότι επιθυμία του σταθμού είναι να το κάνει η Στικούδη. Ο Alpha ζήτησε να είναι η Κατερίνα».

H Παναγιώταρου πάντως ετοιμάζει νέο επαγγελματικό άνοιγμα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Πρωινό μας, όπου μίλησαν για τον έρωτα τους, ενώ αποκάλυψαν και το νέο τους επαγγελματικό βήμα που θα γίνει από κοινού.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να ανοίξουν ένα street food μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, ενώ η Αλεξάνδρα, θα ανοίξει και νέο κατάστημα ρούχων στο Κολωνάκι στο οποίο θα υπάρχουν και κοσμήματα της εταιρίας του Στάθη.

«Κοίταξε να δεις, με εμένα είναι λίγο περίεργη η κατάσταση γιατί ήμουν από μικρή δεσμευμένη. Προσπαθώ να μη βάζω τίτλους, δηλαδή, ζω το τώρα, το ζω πολύ ωραία. Είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας, γνωριζόμαστε, αγαπιόμαστε, είμαστε και πολλά χρόνια μαζί δηλαδή δεν είμαστε απλά ερωτευμένοι», είπε μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (δείτε τα "καυτά" της φιλιά με τον Σχίζα σε σπηλιά).