''Έλα τώρα, γιατί το συνεχίζετέ;'' - Εξερράγη η Κατερίνα Στικούδη με την ερώτηση δημοσιογράφου

''Δεν έχουμε κάτι να πούμε...''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Έλα τώρα, γιατί το συνεχίζετέ;'' - Εξερράγη η Κατερίνα Στικούδη με την ερώτηση δημοσιογράφου

Η Κατερίνα Στικούδη παρευρέθηκε χθες σε φιλανθρωπικό δείπνο που διοργάνωσε η Dr Vet Νικολέττα Σερέτη για τα αδέσποτα ζώα. Εκεί τη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Open Weekend και εκείνη έγινε έξαλλη με την ερώτηση δημοσιογράφου, αφού θεώρησε ότι επαναφέρεται ενώ έχει ήδη απαντηθεί στο παρελθόν και είναι άτοπη σε σχέση με τα όσα όμορφα προβάλλονταν στην εκδήλωση.

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι πάντα ευγενική ωστόσο δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω όταν θεωρεί ότι προσβάλλεται. Και σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Popaganda έβαλε στη θέση τους όσους έκαναν κακεντρεχή και σεξιστικά σχόλια, μετά την γέννηση του γιου της και την επιστροφή της στη showbiz, αλλά και τις επιλογές της στην αμφίεση.

H ερώτηση της δημοσιογράφου που έβγαλε εκτός εαυτού την Κατερίνα Στικούδη

Συγκεκριμένα, όταν τη ρώτησαν για πολλοστή φορά για την εκπομπή θα αναλάμβανε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και δεν ευδοκίμησε φάνηκε πως η Κατερίνα Στικούδη ήρθε σε άβολη θέση και είπε:

«Έλα τώρα, έλα τώρα, εντάξει. Παρουσιάζουμε τόσο ωραία πράγματα και οι δύο γιατί να συνεχίζουμε να μιλάμε για κάτι που δεν έγινε ποτέ; Δεν έχουμε κάτι να πούμε» είπε αρχικά.

«Γιατί συνεχίζετε κάτι που δεν έγινε ποτέ και δεν μιλάμε για ένα σωρό πράγματα που παρουσιάζουμε και οι δύο. Λες και συμβαίνει πρώτη φορά. Σκέψου κι εμείς όπου πηγαίνουμε να το συζητάμε» κατέληξε.

«Το project με την Αλεξάνδρα...» - Η Κατερίνα Στικούδη αποκαλύπτει το τηλεοπτικό της μέλλον

Μετά την νίκη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στο J2US είχαν ξεκινήσει να κυκλοφορούν οι φήμες ότι θα βρεθεί σε ένα projest «φωτιά» με την Κατερίνα Στικούδη. Όμως η τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται στην τελική ευθεία και οι υπογραφές ακόμα δεν έχουν πέσει, διό τι ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να κάνει πίσω.

«Εγώ δεν έχω υπογράψει κάτι, είμαι σε συζητήσεις. Το project με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν θα γίνει, αλλά έρχονται κι άλλα πράγματα. Θα κάνω θέατρο, οπότε κάθε τι που μπορεί να μην προχωράει, πάντα πιστεύω στο τέλος της ημέρας ότι γίνεται για καλό. Δεν έχω μανία, ντε και καλά να κάνω τηλεόραση. Θέλω να είναι ένα project, όταν θα έρθει που να είναι διαφορετικό…

Αν δεν μου γίνει πρόταση, δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου κάπου. Δεν θα πω ότι βαριέμαι εύκολα, απλά μου αρέσει να βλέπω κι άλλα πράγματα και να μαθαίνω», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Happy Day.