«Είμαστε όλοι μας θύματα» - Οι αποκαλύψεις των μουσικών του Νίκου Βέρτη για τους "μαϊμού" εμβολιασμούς

«Μάλλον κάποιοι θέλουν να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό...»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησαν το πρωί της Τρίτης 8/11 οι μουσικοί του Νίκου Βέρτη αναφορικά με τους "μαϊμού" εμβολιασμούς, με τον τραγουδιστή να δέχεται και δεύτερη καταγγελία.

Συγκεκριμένα, ο μαέστρος Δημήτρης Δέκος, ο κιθαρίστας Δημήτρης Χατζικίδης και ο μετρ του τραγουδιστή Παντελής Πλιάκος αναφέρθηκε στη μήνυση που υπέβαλαν κατά του «ψευτογιατρού» και τις ανησυχίες τους γύρω από το σκεύασμα που τους έχει χορηγηθεί.

Expand player

Οι δηλώσεις των μουσικών του Νίκου Βέρτη για τους "μαϊμού" εμβολιασμούς

«Εμβολιαστήκαμε όλοι οι μουσικοί με πρωτοβουλία της ισραηλινής παραγωγής. Μας είπαν ότι είναι γιατρός, ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή, θα πάρουμε πιστοποιητικά και θα μπει και στο ΑΜΚΑ μας. Όταν γυρίσαμε, κάναμε τεστ αντισωμάτων και δεν είχε αντισώματα κανένας. Ο Νίκος μας πρότεινε να κινηθούμε νομικά, έτσι κι έγινε. Όλοι φοβηθήκαμε για αυτό που μπήκε μέσα μας», είπε ο Δημήτρης Δέκος.

Τον λόγο πήρε μετά ο Δημήτρης Χατζικίδης, ο οποίος τόνισε: «Ζητάμε η Δικαιοσύνη να κάνει το έργο της και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Είμαστε μαζί με τον Νίκο σε αυτή την υπόθεση, είμαστε όλοι μας θύματα».

Τέλος, ο Παντελής Πλιάκος ανέφερε: «Μόνο καλό πήγε να κάνει ο κύριος Βέρτης, να μας προστατεύσει. Μάλλον κάποιοι θέλουν να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό καταφέρονται εναντίον του».

Όλο το παρασκήνιο για την καταγγελία

Τον Απρίλιο του 2021, δηλαδή, έναν μήνα πριν από την προγραμματισμένη συναυλία του καλλιτέχνη στο Ισραήλ, ο ίδιος και οι συνεργάτες του έπρεπε να εμβολιαστούν προκειμένου να ταξιδέψουν.

Ωστόσο, η ξένη διοργανώτρια εταιρεία ανέλαβε να τους εμβολιάσει σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας με εμβόλια που «θα εξασφάλιζε από το εξωτερικό με τη συμβολή ενός θεραπευτηρίου της Κύπρου» όπως και έγινε και όχι σε κάποιο εμβολιαστικό κέντρο.

Η διοργανώτρια εταιρεία, παρόλα αυτά, φέρεται να ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση να επιτρέψει τον εμβολιασμό κατ’ εξαίρεση, καθώς εκείνη την περίοδο η πλατφόρμα είχε ανοίξει για τους πολίτες άνω των 65 ετών, κάτι το οποίο, όπως ισχυρίζονται, απορρίφθηκε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Θα προτιμούσα να δουλεύω τσάμπα σε σουβλατζίδικο» - O Νίκος Βέρτης "ξεφτίλισε" το Survivor

''Δεν μπορεί ένας αστυνομικός να έχει καλύτερη άποψη από εμένα...'' - H απάντηση του Νίκου Βέρτη για τον εκνευρισμό του στο νυχτερινό κέντρο