Χαρές στο σπίτι τους - Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε η Νικολέττα Ράλλη με τον Μιχάλη Μουρούτσο και την κόρη του

Με αφορμή την ονομαστική του εορτή

NDP

Πολύ σημαντική και ξεχωριστή είναι η σημερινή 8/11 ημέρα για την Νικολέττα Ράλλη, καθώς ο σύντροφός της, Μιχάλης Ανδρούτσος έχει την ονομαστική του εορτή. Μπορεί η γνωστή παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας να έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η ίδια θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στον αγαπημένο της.

Για αυτό λοιπόν δημοσίευσε σήμερα το απόγευμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια σπάνια φωτογραφία του συντρόφου της που ποζάρει έχοντας στην αγκαλιά του την κόρη τους, Σοφία, την οποία και θα βαφτίσουν σε λίγο καιρό.

Expand player

Οι ευχές της Νικολέττας Ράλλη στον αγαπημένο της, Μιχάλη Μουρούτσο

«Χρόνια πολλά στον μπαμπά μας τον καλό, που μας παχαίνει και μας ομορφαίνει», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Instagram / nikolettaralli

Το ονειρικό δωμάτιο που έχει φτιάξει το ζευγάρι για την κορούλα της Σόφη

Η Νικολέτα Ράλλη απολαμβάνει τόσο πολύ την περίοδο αυτή της μητρότητας κάτι που φαίνεται συνεχώς από τις φωτογραφίες, που δημοσιεύει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια ασφαλώς και συνεχίζει το ρόλο που έχει αναλάβει στα τηλεοπτικά, όμως το βάρος και η προσοχή της είναι επικεντρωμένα στο μωράκι της.

Ζει την κάθε στιγμή της μπέμπας σαν να είναι η πρώτη και η τελευταία, αφού και τις πιο απλές συνήθειες τις ποστάρει. Σίγουρα όμως το παιδικό δωμάτιο είναι κάτι που αφορά κάθε μανούλα και έτσι η Νικολέτα μοιράζεται ιδέες.

Έχει φτιάξει έναν παραμυθένιο χώρο για την κόρη της, που θα άρμοζε σε μια μικρή πριγκίπισσα. Όπως βλέπουμε σε πολλές φωτογραφίες επικρατεί το ροζ και το χρυσό και κατά τα άλλα τα πιο γήινα χρώματα. Το χαλάκι που έχει επιλέξει είναι επίσης φανταστικό, καθώς εκεί μπορεί να παίζει το μωρό με απόλυτη ασφάλεια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Συμφώνησα για κάποια πράγματα τα οποία...» - Το ξέσπασμα της Νικολέττας Ράλλη για την περσινή εκπομπή της στο Open

Η Νικολέττα Ράλλη πήγε σε γάμο, με φόρεμα αξίας 34,99 ευρώ από το H&M - Σου το βρήκαμε