Έχει ''πελαγώσει'' με τα βαφτιστικά της κόρης της - Ξεκίνησε τις ετοιμασίες η Νικολέτα Ράλλη για το μυστήριο

«Το περιμέναμε εδώ και 10χρόνια...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έχει ''πελαγώσει'' με τα βαφτιστικά της κόρης της - Ξεκίνησε τις ετοιμασίες η Νικολέτα Ράλλη για το μυστήριο

Η Νικολέτα Ράλλη μετά από ένα πολύ όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι μαζί με τη κόρη και τον σύζυγό της επέστρεψε στη βάση της στην Αθήνα, αφού πρέπει να οργανώσει το μοναδικό μυστήριο, που έχει φανταστεί.

Το μόνο σίγουρο, αφού το αποκάλυψε και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram είναι, πως όπου να ναι θα γίνει η βάφτιση της Σόφης. Με πολύ χαρά, η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και για την ώρα βρίσκεται τη φάση επιλογής ρούχων.

Μάλιστα είναι τόσο πολύ ενθουσιασμένη με τα κομμάτια, που βλέπει από τις παιδικές συλλογές, που θα ήθελε να βγαίνουν και για ενήλικες, έτσι ώστε να αγοράσει και για την ίδια και όχι μόνο για την κόρη της.

Η Νικολέτα Ράλλη ξεκίνησε τις διαδικασίες για τη βάφτιση της κόρης της

Νικολέτα Ράλλη - Βαφτίσια
Ράλλη - Βαφτίσια κόρης

Το ονειρικό δωμάτιο που έχει φτιάξει η Ράλλη για την κορούλα της Σόφη

Η Νικολέτα Ράλλη απολαμβάνει τόσο πολύ την περίοδο αυτή της μητρότητας κάτι που φαίνεται συνεχώς από τις φωτογραφίες, που δημοσιεύει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια ασφαλώς και συνεχίζει το ρόλο που έχει αναλάβει στα τηλεοπτικά, όμως το βάρος και η προσοχή της είναι επικεντρωμένα στο μωράκι της.

Ζει την κάθε στιγμή της μπέμπας σαν να είναι η πρώτη και η τελευταία, αφού και τις πιο απλές συνήθειες τις ποστάρει. Σίγουρα όμως το παιδικό δωμάτιο είναι κάτι που αφορά κάθε μανούλα και έτσι η Νικολέτα μοιράζεται ιδέες.

Έχει φτιάξει έναν παραμυθένιο χώρο για την κόρη της, που θα άρμοζε σε μια μικρή πριγκίπισσα. Όπως βλέπουμε σε πολλές φωτογραφίες επικρατεί το ροζ και το χρυσό και κατά τα άλλα τα πιο γήινα χρώματα. Το χαλάκι που έχει επιλέξει είναι επίσης φανταστικό, καθώς εκεί μπορεί να παίζει το μωρό με απόλυτη ασφάλεια.

Η κούνια του μωρού της Νικολέτας Ράλλη

Το δωμάτιο του μωρού της Νικολέτας Ράλλη