«Συμφώνησα για κάποια πράγματα τα οποία...» - Το ξέσπασμα της Νικολέττας Ράλλη για την περσινή εκπομπή της στο Open

«Ήξερα ότι η ζημιά στην τηλεθέαση θα έρθει από ‘κει»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Συμφώνησα για κάποια πράγματα τα οποία...» - Το ξέσπασμα της Νικολέττας Ράλλη για την περσινή εκπομπή της στο Open

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε η Νικολέττα Ράλλη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην εκπομπή «Αυτό είναι σαββατοκύριακο» που παρουσίασε πέρυσι στο Open (δείτε εδώ γιατί είχε κοπεί).

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, είχε συμφωνήσει να γίνουν ορισμένα πράγματα, τα οποία όμως δεν έγιναν ποτέ.

Οι δηλώσεις της Νικολέττας Ράλλη για την εκπομπή που έκανε πέρσι στο Open

«Δεν θα ήθελα να κάνω ξανά εκπομπή σαν την περσινή. Συμφώνησα για κάποια πράγματα τα οποία δεν έγιναν ποτέ, όσον αφορά την προώθηση των εμπορικών στιγμών της εκπομπής. Ήξερα ότι η ζημιά στην τηλεθέαση θα έρθει από ‘κει. Θα ήθελα να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι, πιστεύω ότι θα μου ταίριαζε. Δεν θα πήγαινα σε κανένα ριάλιτι, αλλά θα ήθελα να παρουσιάσω το Survivor», είπε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Ράλλη.

Τι είχε πει πριν λίγο καιρό μέσα από τα social media για το κόψιμο της εκπομπής

Η Νικολέττα Ράλλη απάντησε μετά από πολύ καιρό μέσω ενός q&a που έκανε στο Instagram, στα ενδεχόμενα επαγγελματικά της βήματα, με την ίδια να αναφέρεται στην πολύ κακή εμπειρία που αποκόμισε από την εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» στο OPEN, προτού ολοκληρωθεί. Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά πως δεν θα ξανάκανε ποτέ κάτι παρόμοιο, ενώ μίλησε και για τοξικές καταστάσεις μέσα στο σταθμό.

Η παρουσιάστρια με αφορμή ένα Q&A που έκανε στο προφίλ της στο Instagram, παραδέχτηκε πως δεν θα επιχειρούσε ποτέ να κάνει κάτι παρόμοιο στην τηλεόραση.

«Θα έκανα εκπομπή μαγειρικής, τηλεπαιχνίδι, κάτι ψυχαγωγικό. Και ποτέ ποτέ ποτέ ξανά κάτι σαν την περσινή εκπομπή. WHAT I WAS THINKING!!! Και επειδή έχω λάβει άπειρα μηνύματα για γι’ αυτήν την απάντησή μου. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είχε κάτι η εκπομπή που με ενόχλησε όσον αφορά το περιεχόμενό της. Ούτε φυσικά τα υπέροχα και ταλαντούχα πλάσματα που συνεργάστηκα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Αλλά διάφορες τοξικές καταστάσεις που ζήσαμε και που πραγματικά θα συζητάμε για χρόνια!!! Έχω να λέω μόνο μπράβο μας. Όχι μπράβο μας», έγραψε η Νικολέττα Ράλλη στο Instagram.

Αυτά είναι τα επαγγελματικά σχέδια της Νικολέττας Ράλλη

Η απάντηση της Νικολέττας Ράλλη για την εκπομπή της στο OPEN