''Σάλος'' με την πραγματική ηλικία της - Στα δικαστήρια η Νικολέτα Βλαβιανού

Τι συνέβη με την ηθοποιό;

Η Νικολέτα Βλαβιανού παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό μας την Πέμπτη 17/11 και μεταξύ των όσων δήλωσε η ηθοποιός για την καριέρα της στο χώρο της υποκριτικής στάθηκε σε ένα σημείο, που την έχει ενοχλήσει.

Αυτό λοιπόν αφορά στην ηλικία της, σχετικά με το λήμμα που υπάρχει στην wikipedia, καθώς αναγράφεται πολύ μεγαλύτερη ηλικία από αυτή, που στην πραγματικότητα έχει. Επιπλέον, όπως τόνισε δεν εμπεριέχεται το πλήρες βιογραφικό της με αποτέλεσμα να θέλει να κινηθεί νομικά (δείτε εδώ της δηλώσεις της ηθοποιού για την συνεργασία της στην τελευταία παράσταση του Φιλιππίδη).

Expand player

Οι δηλώσεις της Νικολέτας Βλαβιανού για την ηλικία της

«Πάω να συζητήσω για μια δουλειά και συναντώ έναν κύριο ο οποίος ήταν περίπου 10 χρόνια μεγαλύτερός μου, φαινόταν. Κάποια στιγμή μου λέει για ένα γεγονός που το είχε ζήσει η μάνα μου και τον ρωτάω κάποια στιγμή γιατί μου μιλάει σαν να είμαι μεγαλύτερη; Και μου απαντάει “μα στο wikipedia λέει άλλα”. “Άσε το wikipedia ρε άνθρωπε” του είπα. Αλλά επειδή έχω μάθει ότι συνάδελφός μου επενέβη με δικηγόρο, θα το κάνω κι εγώ. Όχι μόνο γι’ αυτό, αλλά επειδή έχει και ένα ελλιπέστατο βιογραφικό», είπε η Νικολέτα Βλαβιανού στο Πρωινό μας του ΣΚΑΪ.

«Στην πρώτη μου δουλειά δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση»

Η Νικολέττα Βλαβιανού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων θέλησε να μιλήσει για το θέμα των σεξουαλικών παρενοχλήσεων στον χώρο του θεάτρου, αποκαλύπτοντας πως κι εκείνη στη πρώτη της δουλειά δέχθηκε αντίστοιχη παρενόχληση.

Η ηθοποιός, η οποία φέτος συμμετέχει στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, από τη μία αναφέρθηκε στις εξελίξεις του σίριαλ μετά την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη και από την άλλη σχολίασε το ζήτημα των καταγγελιών που έχουν «σαρώσει» το θέατρο.

«Θυμάμαι ότι στην πρώτη μου δουλειά, το καλοκαίρι μόλις αποφοιτήσαμε, που είχα μια πρόταση αμέσως υπήρξε μια σεξουαλική παρενόχληση. Απλά είπα «γεια» και άνοιξε μια άλλη πόρτα.

Είναι πράγματα τα οποία συμβαίνουν συνέχεια στη δική μας δουλειά. Ήταν κάπως δεδομένα» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η ηθοποιός. «Πάντα υπάρχει γιατί υπάρχει αυτό το η εξουσία. Η κατάχρηση της εξουσίας είναι στην ουσία.

Μην ξεχνάμε, δε, ότι στα δικά μας επαγγέλματα που είναι προβεβλημένα δεν πάνε όλοι οι άνθρωποι γιατί θέλουν να κάνουν αυτή την καριέρα. Θέλουν να προβληθούν. Την εικόνα αγαπούν πιο πολύ και πάνω σε αυτήν δεν έχουν πάντα το υπόβαθρο της κουλτούρας».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ήταν άρρωστος και στον...» - Η Νικολέτα Βλαβιανού αποκαλύπτει για την υγεία του Φιλιππίδη

«Είναι καλή παγίδα όταν έχει αρκετά λεφτά» - Άκρως αποκαλυπτική η Νικολέττα Βλαβιανού σε δηλώσεις της