«Ήταν άρρωστος και στον...» - Η Νικολέτα Βλαβιανού αποκαλύπτει για την υγεία του Φιλιππίδη

«Έκανε ειδική διατροφή γιατί έχει σάκχαρο»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ήταν άρρωστος και στον...» - Η Νικολέτα Βλαβιανού αποκαλύπτει για την υγεία του Φιλιππίδη

Εν όψει της συνέχειας της δίκης του πρώην συναδέρφου της Πέτρου Φιλιππίδη, και μετά τις τοποθετήσεις της επί του θέματος της κακοποίησης, η Νικολέττα Βλαβιανού το πρωί της Τετάρτης 30/3 μίλησε στην Super Κατερίνα. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός αναφέρθηκε στο επίμαχο θέμα αποκαλύπτοντας πως και όσο έπαιζαν μαζί στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, εκείνος ήταν άρρωστος.

Οι αποκαλύψεις της Βλαβιανού για την υγεία του Φιλιππίδη

Ειδικότερα, η Νικολέττα Βλαβιανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Τι να κάνουμε, έχουν ζήσει μια πολύ ωραία ζωή γεμάτη με μεγάλες επιτυχίες. Θα δούμε τι θα γίνει. Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν άρρωστος και στον Πλάτανο . Έκανε ειδική διατροφή γιατί έχει σάκχαρο».

Παράλληλα, μιλώντας στη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για την επερχόμενη διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδης από το ΣΕΗ στη ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

«Δεν υπάρχει τέτοια κατάθεση στο...» - Ο δικηγόρος του ξεσπά για ψευδή δημοσιεύματα

Το πρωί της Τετάρτης 30/3 και εν όψη της συνέχειας της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, κεκλεισμένων των θηρών, ο δικηγόρος του θέλησε να τοποθετηθεί στο Πρωινό σχετικά με δημοσιεύματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και εμπεριέχουν λάθος πληροφορίες σχετικά με καταθέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος θέλησε να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους, όσον αφορά στην κατάθεση της πρώτης καταγγέλλουσας που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

«Σε πρόσφατες εκπομπές προβλήθηκε δήθεν απόσπασμα κατάθεσης καταγγέλλουσας σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη με το εξής περιεχόμενο: “Του ξέφυγα, έτρεξα στο διάδρομο. Με πρόλαβε, με έπιασε από το λαιμό και μου έκανε ό,τι μου έκανε”. Ρητά και κατηγορηματικά δεν υπάρχει τέτοια κατάθεση σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Δυστυχώς η δίκη γίνεται κεκλεισμένων των θυρών και έτσι η κοινή γνώμη δεν πληροφορείται τα όσα συμβαίνουν στο ακροατήριο. Η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει πριν δημοσιευθεί μια πληροφορία σε βάρος του κατηγορούμενου, να ελέγχεται πρώτα η ακρίβειά της» δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.