«Γι' αυτό στηρίζει τον Κιμούλη!» - Η αποκάλυψη για τη Νικολέτα Βλαβιανού στον αέρα του Πρωινού

Όσα είπαν με αφορμή τη συνέντευξη της Νικολέτας Βλαβιανού

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Γι' αυτό στηρίζει τον Κιμούλη!» - Η αποκάλυψη για τη Νικολέτα Βλαβιανού στον αέρα του Πρωινού

Για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη , καθώς τις τελευταίες μέρες έχει απασχολήσει ιδιαίτερα με τα εξώδικα που έχει αποστείλει σε ηθοποιούς - ανάμεσα τους και η Ζέτα Δούκα που τον κατήγγειλε πέρυσι - έκανε δηλώσεις στο Πρωινό το πρωί της Τετάρτης 2/3 η Νικολέτα Βλαβιανού.

Ο ηθοποιός μάλιστα, κατέθεσε αγωγή και κατά του ΣΕΗ, με την οποία ζητούσε 1 εκατομμύριο ευρώ, και με τη σειρά του, η Ένωση Ηθοποιών εισηγήθηκε την οριστική διαγραφή του από αυτό.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή μια πληροφορία που έλαβε, ανέφερε για τις δηλώσεις της πως: «Να αναφέρω κάτι που μου ήρθε σαν πληροφορία. Επειδή δεν το ξέρει ο κόσμος, υπάρχουν και διάφορα πολιτικά ζητήματα στο ΣΕΗ. Είναι ηθοποιοί που πρόσκεινται στο ΚΚΕ, στη ΝΔ…

Μου έρχεται η πληροφορία ότι η κ. Βλαβιανού με τον κ. Κιμούλη ανήκουν στην ίδια παράταξη και γι’ αυτό ακριβώς υπάρχει αυτή η υποστήριξη. Εικάζουν αυτοί που μου το στέλνουν. Αλλά ότι ανήκουν στην ίδια παράταξη είναι δεδομένο».

Η Νικολέτα Βλαβιανού για τον Γιώργο Κιμούλη

«Κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα να αποδείξει την αθωότητά του. Όσον αφορά την υπόθεση με το ΚΘΒΕ έχει πάρα μια παράξενη τροπή η ιστορία. Εγώ από την αρχή δεν ήμουν σύμφωνη με αυτό, ούτε με το ότι κόβονται τα σίριαλ ανθρώπων που έχουν κατηγορηθεί. Από τη στιγμή που έχει ένα συμβόλαιο που τρέχει και από τη στιγμή που δεν έχει αποδειχθεί κάτι, θα πρέπει να τον αποζημιώσεις τουλάχιστον, γιατί και αυτός έχει κανονίσει τη ζωή του. Στο τέλος διαμορφώνεται μια πολιτιστική δικτατορία με έναν τρόπο.

Μου λείπει ο Γιώργος Κιμούλης από το θέατρο και στο θέατρο λείπει πολύ, είναι υπερταλαντούχος άνθρωπος, είναι φαινόμενο.

Είναι ένας εκρηκτικός άνθρωπος και φλογερός και από την άλλη πλευρά έχω πει ότι δεν υπάρχει μέτρο στο τι πειράζει και τι ενοχλεί τον άλλον».

Ελισάβετ Μουτάφη: ''Σπάει'' τη σιωπή της για τον γάμο της με τον Κιμούλη

Σχετικά με την συνέντευξή της στο Πρωινό, η οποία έγινε πηγή διαφόρων σχολίων σχετικά με την προσωπική της ζωη, μίλησε η Ελισάβετ Μουτάφη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το μεσημέρι της Τετάρτης 2/3. Η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει την σχέση που είχε με τον πρώην σύντροφό της Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος τελευταία βρίσκεται στο προσκήνιο εξαιτίας των αγωγών που έκανε στον ΣΕΗ αλλά και σε συναδέλφους του.

«Επειδή διαβάζω διάφορα μετά τη συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1: Δεν ήμουν καταπέλτης για κανέναν. Μίλησα για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις καταγγελίες όταν αυτές παίρνουν το δρόμο της δικαιοσύνης. Αναφέρθηκα στις εποχές που έχουν αλλάξει στο χώρο μας και δεν σηκώνουν κακοποιητικές συμπεριφορές και, για την αποκατάσταση της αλήθειας, για πρώτη φορά παντρεύτηκα το 2018, δεν έχω πρώην σύζυγό…», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Μουτάφη.