«Ήταν ανατρεπτικά όσα κατέθεσε η...» - Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη "σπάει" τη σιωπή του μετά τη δίκη

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ήταν ανατρεπτικά όσα κατέθεσε η...» - Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη

Δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 έκανε το βράδυ της Δευτέρας (28/3) ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στη δίκη, η οποία αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη

«Εδώ και 8 μήνες που έχω αναλάβει την υπεράσπισή του, όλη η δικογραφία, όλες οι καταθέσεις και όσα έχουν πει οι καταγγέλλουσες, έχουν γίνει καθημερινότητα στη δημοσιότητα. Δεν υπάρχει κάτι που διατηρείται εν κρυπτό και αν βγει στο ακροατήριο θα θιχτεί η προσωπική αξιοπρέπεια ή ο βίος των γυναικών», ανέφερε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Και ξέσπασε για όσα ακούγονται στις τηλεοπτικές εκπομπές: «Όλες οι εκπομπές έχουν κάνει φύλο και φτερό την υπόθεση, ένα δεν έχει ακουστεί, η άποψη του Πέτρου Φιλιππίδη, του κατηγορουμένου».

Ο ποινικολόγος δήλωσε πεπεισμένος για την αθωότητα του πελάτη του και σημείωσε ότι «θα είναι τεράστιο το κόστος αν καταδικαστεί ο Πέτρος Φιλιππιδης, πέρα από το κόστος για τον Πέτρο Φιλιππίδη, θα είναι τεράστιο κόστος και για εμένα».

Η ψυχολογική κατάσταση της πρώτης μάρτυρος κατά του Φιλιππίδη

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για ένα βιασμό και άλλες δύο απόπειρες διεξήχθη το πρωί της Δευτέρας 28/3 με τον ηθοποιό να εμφανίζεται κανονικά στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών. Κανονικά έγινε η έναρξη αφού όλα τα απαιτούμενα πρόσωπα, μάρτυρες και κατηγορούμενος παρέστησαν στην ώρα τους.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, έγινε αίτημα να συνεχιστεί η δίκη κεκλεισμένων των θυρών καθώς η πρώτη καταγγέλλουσα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη ψυχολογικά. Μάλιστα λέγεται πως η ένταση της ήταν φανερή από τον εξωτερικό χώρο κιόλας, με εκείνη έτοιμη να καταρρεύσει.