Τέλος ο Πέτρος Φιλιππίδης από τη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τέλος ο Πέτρος Φιλιππίδης από τη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Πριν από λίγα λεπτά η ΕΡΤ μέσα από ανακοίνωση της, αποκάλυψε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης, δεν θα συμμετέχει πλέον στην σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μπορεί να υπήρχε μια αναστάτωση αφότου μπήκε στο νοσοκομείο ο ηθοποιός, ωστόσο, το δημόσιο κανάλι πήρε την οριστική απόφαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.

Λόγω, ωστόσο, της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς.

Επεισόδιο ανάμεσα σε Φιλιππίδη Μπουρδούμη στην σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Φιλιππίδης Μπουρδούμη τσακωμός

Μια είδηση που θα συζητηθεί έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Πρωινό. Συγκεκριμένα, σημειώθηκε ένα επεισόδιο ανάμεσα στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στα γυρίσματα της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, Τάσος Τεργιάκης λίγες ώρες πριν ο Πέτρος Φιλιππίδης εισαχθεί στο νοσοκομείο, είχε μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τον συνάδελφο του.

«Λίγες ώρες πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης υπήρξε μια λεκτική επίθεση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη προς τον ηθοποιό, την ώρα που είχαν μια κοινή σκηνή. Το έμαθα από άνθρωπο που ήταν μπροστά. Χρειάστηκε η επέμβαση τρίτων για να σταματήσει και να μην ολοκληρωθεί το γύρισμα.

Είπαν ότι πρέπει οι κοινές σκηνές που είναι λίγες μεταξύ των δύο, θα πρέπει να τελειώσουν. Την Τετάρτη δεν τέλειωσαν και ακολούθησε η εισαγωγή στο νοσοκομείο. Και μέχρι το Σάββατο ήταν μέσα» τόνισε ο Τάσος Τεργιάκης.