Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης

Η σχετική ανακοίνωση της οικογένειας του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Υγεία, όπου νοσηλευόταν, σύμφωνα με την οικογένειά του.

Να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός, μεταφέρθηκε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο την Τετάρτη αφότου ένιωσε αδιαθεσία στο σπίτι του στο Ψυχικό. Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η οικογένεια του ηθοποιού, αναφέρει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης υποβλήθηκε σε εξετάσεις και πως βρίσκεται πλέον σε σταθερή κατάσταση ενώ πλέον ακολουθεί μια ήπια θεραπευτική αγωγή.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη εκτάκτως στις 3/2/2021 στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό και παρακλινικό έλεγχο, ιατρικώς παρακολουθούμενος λόγω υποκείμενου νοσήματος, και βρίσκεται πλέον σε σταθερή κατάσταση.

Πήρε εξιτήριο σήμερα, 6/2/2021, με φαρμακευτική αγωγή και επανεξέταση.

Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους για τα μηνύματα αγάπης που δεχόμαστε.

Η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης

Τι θα συμβεί με την σειρά που παίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης;

Το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή Πρωινό, έγινε γνωστή η είδηση πως υπάρχουν σκέψεις στην ΕΡΤ για οριστική διακοπή των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, μιας και ο πρωταγωνιστής της, βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η ΕΡΤ έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση εξ΄αιτίας της καταγγελίας που έγινε το βράδυ της Πέμπτης για τον πασίγνωστο ηθοποιό, ωστόσο την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση θεωρεί ότι η δημόσια τηλεόραση δεν μπορεί να λειτουργεί ως δικαστήριο από την στιγμή που δεν υπάρχει απόφαση της δικαιοσύνης.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο κόψιμο

Όπως τόνισε ο παρουσιαστής, ένα σενάριο που θα βόλευε αρκετά το κανάλι θα ήταν να διακόψει ο ίδιος ο ηθοποιός τα γυρίσματα της σειράς. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν έγινε, αφού ο πρωταγωνιστής επικοινώνησε με την εταιρεία παραγωγής μέσω του δικηγόρου του και γνωστοποίησε ότι θα συνεχίσει τα γυρίσματα από την επόμενη εβδομάδα, εφόσον το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.