Πέτρος Φιλιππίδης: Ακολουθεί ήπια θεραπευτική αγωγή

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέτρος Φιλιππίδης: Ακολουθεί ήπια θεραπευτική αγωγή

Η πρωινή εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκάλυψε τις τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος από χθες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Υγεία, με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος κατηγορήθηκε για παρενοχλήσεις , εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο. Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε, ακολουθεί μια ήπια θεραπευτική αγωγή.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε», ανακοίνωσε χθες, η οικογένειά του.

Πέτρος Φιλιππίδης Στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού

Θλίψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη: Ο θάνατος που τον «τσάκισε» - «Κάθε μέρα σε σκέφτομαι»

Στη θλίψη βυθίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης όταν σκέφτηκε τον καλό του φίλο, Χρήστο Σιμαρδάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 2μισι χρόνια. Ο θάνατός τους τον είχε «τσακίσει» ψυχολογικά.

Δεν υπάρχει ημέρα που ο ηθοποιός δεν τον σκέφτεται. Δεν περνάει ημέρα που δεν θα τον φέρει στο μυαλό του και θα σκεφτεί τις όμορφες στιγμές που έχουν περάσει.

Η ανάρτηση του Πέτρου Φιλιππίδη για τον θάνατο του Χρήστου Σιμαρδάνη:

Πρόσφατα, λοιπόν, ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και ράγισε καρδιές με τα λόγια που έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας τους.

«Κάθε μέρα σε σκέφτομαι, αυτές τις μέρες λίγο περισσότερο. Θυμάσαι εκείνο τον φοβερό άγγελο που μας κοίταζε έξω από το παράθυρο τότε στο κοβεν γκαρντεν, εσύ, ο Δημήτρης, η Ελπίδα και γω! τα υπόλοιπα τα ξέρεις, αγόρι μου!», έγραψε.

Πέτρος Φιλιππίδης θάνατος Χρήστου Σιμαρδάνη

Πριν από λίγο διάστημα, ο Πέτρος Φιλιππίδης συγκίνησε το διαδίκτυο με μια φωτογραφία με τον γιο του.