Συγκινεί ο Πέτρος Φιλιππίδης - Η φωτογραφία με το γιο του από το μαιευτήριο

Θα «λιώσετε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινεί ο Πέτρος Φιλιππίδης - Η φωτογραφία με το γιο του από το μαιευτήριο

Με μια φωτογραφία του γιου του μέσα από το μαιευτήριο, συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο ηθοποιός, του έχει τεράστια αδυναμία και τον καμαρώνει καθημερινά που μεγαλώνει.

Ο αγαπημένος ηθοποιός είναι λάτρης των social media και σε καθημερινή βάση μοιράζεται διάφορες στιγμές μέσα από αναρτήσεις του, από την προσωπική του ζωή, αλλά και από τα επαγγελματικά του βήματα.

Αυτές τις ημέρες ωστόσο, επικοινωνεί με τους θαυμαστές του ακόμη πιο συχνά, αφού είναι ελεύθερος από επαγγελματικές υποχρεώσεις, μιας και λόγω κορωνοϊού έχουν «παγώσει» τα γυρίσματα και οι θεατρικές παραστάσεις.

Χθες, λοιπόν, ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που μας συγκίνησε. Δημοσίευσε ένα κολάζ με φωτογραφίες του γιου του Δημήτρη, στον οποίο και έχει τεράστια αδυναμία. Να σημειώσουμε, πως μπαμπάς και γιος συνεργάζονται τα τελευταία χρόνια στις θεατρικές παραγωγές του ηθοποιού..

Συγκεκριμένα, οι δυο εικόνες απεικονίζουν τον ηθοποιό να αγκαλιάζεται μαζί με το γιο του. Στην δεξιά τον βλέπουμε μέσα στο μαιευτήριο από την ημέρα που γεννήθηκε και στην αριστερή, να τον έχει αγκαλιά σε μεγαλύτερη ηλικία.

«Αγκαλια………..#love#son#father#fatherson#family#hug», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Πέτρος Φιλιππίδης στο Instagram.

Πέτρος Φιλιππίδης φωτογραφία γιος

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες «έσκασαν» πολύ ευχάριστα νέα για τον Πέτρο Φιλιππίδη και για μια συνεργασία του. Το νέο του βήμα που δεν περιμέναμε

Λίγα λόγια για τον Πέτρο Φιλιππίδη που συγκίνησε με την φωτογραφία με τον γιο του

Το 1985 αποφοίτησε από την Σχολή Θεάτρου Κάρολος Κουν και σπούδασε στο Ωδείο Αθηνών. Όσο βρισκόταν στο θέατρο του Κάρολου Κουν πρωταγωνίστησε στις θεατρικές παραστάσεις Ιππείς, Αχαρνής, Αγαμέμνων, Όρνιθες, Πέρσες, Προμηθέας Δεσμώτης και στις Θεσμοφοριάζουσες. Τέλος, σπούδασε σκηνοθεσία στην σχολή Σταυράκου.

Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο, τον Δημήτρη. Είναι υποστηρικτής του Παναθηναϊκού.