Πέτρος Φιλιππίδης - Βασιλική Ανδρίτσου ξανά μαζί - Το νέο επαγγελματικό τους βήμα που δεν περιμένατε

Που θα τους δούμε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέτρος Φιλιππίδης - Βασιλική Ανδρίτσου ξανά μαζί - Το νέο επαγγελματικό τους βήμα που δεν περιμένατε

Και όμως ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Βασιλική Ανδρίτσου θα βρεθούν ξανά μαζί μετά από 20 χρόνια. Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι το νέο επαγγελματικό τους βήμα!

Ο ταλαντούχος Πέτρος Φιλιππίδης δεν σταματά να δημιουργεί ούτε στην καραντίνα. Μάλιστα ο ίδιος μιας και μένουμε μέσα θέλησε να κάνει γνωστά τα νέα μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Η παράσταση «Ψύλλοι στ’ αυτιά» που πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός, έχει διακοπεί όπως και όλες οι παραστάσεις και οι κοινωνικές εκδηλώσεις άλλωστε λόγω του κορωνοϊού και κανένας ακόμα δεν γνωρίζει πότε θα επανέλθουμε στην πραγματικότητα, ωστόσο αυτό δεν τον σταματάει από το να προχωράει τις δουλειές του.

Ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να ανακοίνωσε ότι 20 χρόνια μετά τους «Δροσουλίτες», ξανασμίγει με την Βασιλική Ανδρίτσου, αυτή τη φορά ως σκηνοθέτης και είναι πιο ενθουσιασμένος από ποτέ.

Όλα όσα είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης για το νέο του επαγγελματικό βήμα με την Βασιλική Ανδρίτσου

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης, πρόκειται να σκηνοθετήσει το έργο «Perfetti Sconosciuti» την τεράστια εισπρακτική επιτυχία του Πάολο Τζενοβέζε και ανυπομονεί να περάσει η καραντίνα ώστε να αρχίσει το δημιούργημά του. Δείτε και πως περνάει την ώρα του στο σπίτι ο ηθοποιός

Επτά επιστήθιοι φίλοι μαζεύονται στο σπίτι του ενός, για δείπνο. Όταν αποφασίσουν να μοιραστούν μεταξύ τους το περιεχόμενο κάθε μηνύματος, email και κλήσης που λαμβάνουν, πολλά μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και οι ισορροπίες διαταράσσονται.

Ήδη έχουν συμφωνήσει μέχρι αυτή τη στιγμή να συμμετέχουν, ο Απόστολος Γκλέτσος, η Βασιλική Ανδρίτσου, η ο Σωκράτης Πατσίκας και η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας του, «Θα βρεθουμε ξανα μετα απο 20 χρονια!!! τοτε: ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ στο STAR, τωρα στο ανακαινισμενο θεατρο ΑΘΗΝΑ, εσυ θα πρωταγωνιστεις και εγω θα σε σκηνοθετω!!! αγαπημενη μου Βασιλικη»!