Ο Πέτρος Φιλιππίδης ξύρισε μέχρι και μουστάκι με τον κορωνοϊό!

Τι κάνει μες το σπίτι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Πέτρος Φιλιππίδης ξύρισε μέχρι και μουστάκι με τον κορωνοϊό!

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, μέσα από αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μας δείχνει με την σειρά του πως περνάει αυτές τις ημέρες που είναι και αυτός κλεισμένος στο σπίτι με τον ηθοποιό να γράφει μάλιστα "μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις ο κορωνοϊός".

Και ο Πέτρος Φιλιππίδης υποστηρίζει την καμπάνια "μένουμε στο σπίτι" και με την σειρά του προσπαθεί να βρει τρόπους να μην βαριέται κλεισμένος μέσα σε τέσσερις τοίχους. Μάλιστα ο ίδιος κάνει και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μαθαίνοντας τα φίλτρα του Insstagram, όπως γράφει σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε στην πλατφόρμα.

Ειδικότερα έκανε δυο story στο Instagram δείχνοντάς μας τον καφέ του να είναι ακουμπισμένος στο τραπεζάκι του μπαλκονιού του, όπου λογικά θα παίρνει αέρα αυτές τις ημέρες.

Σε άλλο story του μας έδειξε το νέο λουκ γράφοντας χαρακτηριστικά πάνω στην εικόνα την φράση: "μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις ο κορωνοϊός".

Δείτε τις εικόνες που ανέβασε

Πέτρος Φιλιππίδης μουστάκι

Πέτρος Φιλιππίδης μπαλκόνι

Τι άλλο έκανε τις ημέρες του κορωνοίού, στο σπίτι ο Πέτρος Φιλιππίδης, πέρα από το να ξυρίσει το μουστάκι;

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε μια ακόμα ανάρτηση η οποία ήταν ένα βίντεο στο οποίο έγραψε επάνω "μείνετε στο σπίτι και ανακαλύψτε τα φίλτρα του Instagram". Η αλήθεια είναι ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες με όλους να περνάμε παραπάνω χρόνο σε αυτά.

Να και το βίντεο που ανέβασε

Μετά από αυτό έκανε ακόμα μια ανάρτηση που έχουμε να πούμε 'ότι ήταν "όλα τα λεφτά" καθώς ανέβασε εικόνες από διάφορους ρόλους που έχει παίξει με το μότο "μένουμε στο σπίτι'. Να πούμε ότι μιας άκρως χιουμοριστική ανάρτηση έκανε και η Μαριάντα Πιερίδη που τρόλαρε τον άντρα της!