Εξελίξεις με την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη

Δεν βγαίνει ακόμα από το νοσοκομείο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που ήρθαν από την εκπομπή Ευτυχείτε, ο γνωστός ηθοποιός δε θα πάρει εξιτήριο ούτε σήμερα ούτε αύριο.

Ο ηθοποιός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο πριν από μερικές μέρες και διαγνώσθηκε με συμπτώματα εγκεφαλικού, ενώ χθες έγινε γνωστό πως ακολουθεί ήπια αγωγή.

Πέτρος Φιλιππίσης νοσοκομείο

Να σημειωθεί πως δεν έχει βγει μέχρι στιγμής κανένα ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο, καθώς το αρνήθηκε η οικογένεια του ηθοποιού.

Πέτρος Φιλιππίδης: Έκανε προσωπικό το λογαριασμό του στο Instagram

Μια μεγάλη αλλαγή πήρε την απόφαση να κάνει στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram ο Πέτρος Φιλιππίδης. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έκανε το λογαριασμό του προσωπικό. Με αυτό τον τρόπο, ο ίδιος θα επιλέγει ποιος θα τον ακολουθεί και ποιος όχι.

Την κίνηση μάλιστα αυτή, όπως γράφεται σε sites, έκανε αφού έστειλε το εξώδικο στα ΜΜΕ και πριν ακόμη μπει στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού.

Το προφίλ του λοιπόν, είναι πλέον ορατό μόνο σε όσους τον ακολουθούν και δεν μπορεί να το δει ο οποιοσδήποτε ή να κάνει κάποιο σχόλιο.

Πέτρος Φιλιππίδης Instagram

Θλίψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη: Ο θάνατος που τον «τσάκισε» - «Κάθε μέρα σε σκέφτομαι»

Στη θλίψη βυθίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης όταν σκέφτηκε τον καλό του φίλο, Χρήστο Σιμαρδάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 2μισι χρόνια. Ο θάνατός τους τον είχε «τσακίσει» ψυχολογικά.

Δεν υπάρχει ημέρα που ο ηθοποιός δεν τον σκέφτεται. Δεν περνάει ημέρα που δεν θα τον φέρει στο μυαλό του και θα σκεφτεί τις όμορφες στιγμές που έχουν περάσει.

Η ανάρτηση του Πέτρου Φιλιππίδη για τον θάνατο του Χρήστου Σιμαρδάνη:

Πρόσφατα, λοιπόν, ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και ράγισε καρδιές με τα λόγια που έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας τους.

«Κάθε μέρα σε σκέφτομαι, αυτές τις μέρες λίγο περισσότερο. Θυμάσαι εκείνο τον φοβερό άγγελο που μας κοίταζε έξω από το παράθυρο τότε στο κοβεν γκαρντεν, εσύ, ο Δημήτρης, η Ελπίδα και γω! τα υπόλοιπα τα ξέρεις, αγόρι μου!», έγραψε.

Πέτρος Φιλιππίδης θάνατος Χρήστου Σιμαρδάνη

Πριν από λίγο διάστημα, ο Πέτρος Φιλιππίδης συγκίνησε το διαδίκτυο με μια φωτογραφία με τον γιο του.