«Είναι καλή παγίδα όταν έχει αρκετά λεφτά» - Άκρως αποκαλυπτική η Νικολέττα Βλαβιανού σε δηλώσεις της

Μίλησε για τις "χρυσές" εποχές της τηλεόρασης

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είναι καλή παγίδα όταν έχει αρκετά λεφτά» - Άκρως αποκαλυπτική η Νικολέττα Βλαβιανού σε δηλώσεις της

Το πρωί της Τρίτης 26/4 στην εκπομπή του «Breakfast@star» μίλησε η Νικολέτα Βλαβιανού και έκανε κάποιες αρκετά ενδιαφέρουσες δηλώσεις. Πιο συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός, που πρόσφατα έκανε δηλώσεις και για τον Πέτρο Φιλιππίδη, μίλησε για τις καλές, τις "χρυσές" εποχές της τηλεόρασης, και τα χρήματα που δεν κατάφερε να πάρει.

Η Νικολέττα Βλαβιανού μιλά και αποκαλύπτει

«Η τηλεόραση είναι μια ωραία παγίδα όταν έχει αρκετά λεφτά. Όταν δεν έχει όμως, λίγο παράξενη. Στην αρχή πήγαμε πάρα πολύ καλά, μετά δεν δούλεψα για αρκετά χρόνια γιατί ήμουν στο Εθνικό Θέατρο, επί Κούρκουλου δηλαδή. Τότε ήταν οι καλές εποχές της τηλεόρασης, τα καλά τα λεφτά. Όχι, αυτά δεν τα έβγαλα. Βέβαια, όποτε δουλεύω στην τηλεόραση, πάντα το έχω για εξτρά», είπε αρχικά...

«Δεν είχα ποτέ έπαρση, το είχα πάρει από την αρχή ότι είναι μέρος της εργασίας. Δεν είναι κάτι σπέσιαλ το να σε αναγνωρίζουν στο δρόμο. Θα ήθελα πολύ να δουλέψω στο διπλωματικό σώμα ή να είμαι δικηγόρος» ανέφερε κλείνοντας η ηθοποιός.

«Πήγα να χάσω τον γιου μου! Ήμουν...»

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και την δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη μίλησε το πρωί της Πέμπτης 17/3 η Μαρία Μαρκέτου. Η κόρη της Νικολέττας Βλαβιανού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον ερχομό του γιου της στον κόσμο.

«Δεν χρησιμοποιώ το επίθετο Βλαβιανού γιατί δεν θέλω να με συγκρίνουν με την μητέρα μου, να λένε πως είμαι κόρη της Νικολέττας αν και το ξέρουν πια. Όταν συνεργαζόμαστε νιώθω μια ασφάλεια και μου αρέσει πάρα πολύ.

«Η σχέση με τον πατέρα του δεν είναι πολύ καλή. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν ενός οπότε δεν είχα ζήσει μια πατρική φιγούρα. Ο γιος μου, ο Νικόλας είναι τρέλα! Ερωτευμένη είμαι πάρα πολύ! Πέρασα και γω κάποιες δυσκολίες, επειδή δεν πήγαν καλά οι σχέσεις μου, οπότε το μεγαλώνω μόνη μου το παιδί αλλά μου δίνει πάρα πολύ μεγάλη δύναμη. Ο Νικόλας δεν υπάρχει.

Το όνομα ήρθε από την μαμά και τον είχα τάξει στον Άγιο Νικόλαο, επειδή είχα μια δύσκολη γέννα, πήγα να τον χάσω οπότε ήμουν για ένα μήνα στο κρεβάτι χωρίς να πρέπει να κουνηθώ. Στον όγδοο, ένατο μήνα δεν πηγαίναμε καλά με τον πρώην άντρα μου οπότε αυτό δυσκόλεψε την εγκυμοσύνη μου. Για να γεννήσω δηλαδή έκανα 12 ώρες», αποκάλυψε η ίδια.