«Πήγα σε κάστινγκ του και έπαθα...» - Οι αποκαλύψεις της Έλενας Ασημακοπούλου για τον Γιώργο Λιάγκα

Τι συνέβη;

Η Έλενα Ασημακοπούλου που πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, «Άγρια Γη» και ταυτόχρονα συνεργάζεται με την Νικόλ Παναγιώτου, (σχεδιάζουν μαζί μια νέα κολεξιόν παπουτσιών) μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του Happy Day στον Alpha, το πρωί της Τρίτης 22/11.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον χωρισμό της (δείτε εδώ τι είπε) αλλά και στην επαγγελματική της πορεία ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά πως πέρασε σε κάστινγ για εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Expand player

Οι δηλώσεις της Έλενας Ασημακοπούλου

«Φέτος έχω τη χαρά να βρίσκομαι σε ένα πολύ ωραίο καστ ηθοποιών στον ΣΚΑΪ, στην Άγρια Γη. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη, γιατί και δουλεύω σε ένα σήριαλ στο οποίο νιώθω και περνάω καλά αλλά κάνω κι αυτό το διαφορετικό που ήθελα πολλά χρόνια να δείξω» δηλώνει η Έλενα Ασημακοπούλου.

«Έχω περάσει από κάστινγκ για τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, έπαθα κρίση πανικού κι έφυγα» αποκαλύπτει στη συνέχεια η ηθοποιός και προσθέτει: «Κατέβηκα στο πλατώ, ενώ είχα πει εξ αρχής ότι ναι θα έρθω, και τελικά δεν το έκανα ποτέ το κάστιγνκ».

Οι αποκαλύψεις της Ασημακοπούλου για το ρόλο της στην Άγρια Γη

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη μιλώντας για τη ζωή της γενικότερα, αλλά και για την επιστροφή της στην τηλεόραση με το νέο σίριαλ του ΣΚΑΪ, ''Άγρια γη''.

Η ηθοποιός είναι ομολογουμένως πολύ ενθουσιασμένη με το εγχείρημα αυτό. Έτσι λοιπόν, η ηθοποιός περιέγραψε στον αέρα της εκπομπής τον ρόλο, που θα υποδύεται, αποκαλύπτοντας μάλιστα και κάποια πονετικά στοιχεία για τη ζωή της ηρωίδας, Ρένας Σερέτη.

«Κάνω τη Ρένα Σερέτη, μια ταλαιπωρημένη γυναίκα, που δεν περνάει καλά γιατί ζει με έναν άντρα, που είναι αλκοολικός. Έχει επίσης ένα απωθημένο, καθώς δεν έχει κάνει παιδάκι. Είναι ένα σίριαλ με πολύ ωραία πλοκή».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγρια Γη : Η Όλγα χωρίζει τον Άρη και αυτόν βρίσκει στοιχεία για τον εξαφανισμένο του αδελφό

«Ζήτησε το κινητό μου, κοκάλωσα!» - Παραλίγο θύμα μεγάλης απάτης η Έλενα Ασημακοπούλου