«Ζήτησε το κινητό μου, κοκάλωσα!» - Παραλίγο θύμα μεγάλης απάτης η Έλενα Ασημακοπούλου

Όσα βίωσε η ηθοποιός

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ζήτησε το κινητό μου, κοκάλωσα!» - Παραλίγο θύμα μεγάλης απάτης η Έλενα Ασημακοπούλου

Η γλυκύτατη και λαμπερή Έλενα Ασημακοπούλου, το μεσημέρι της Τρίτης 30/8 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την απίστευτη ιστορία που βίωσε, μιας και όπως εξομολογήθηκε παραλίγο να πέσει θύμα απάτης.

Την ώρα που η ηθοποιός και επιχειρηματίας, δείχνει να προχωρά τη ζωή της μετά το χωρισμό της, επέστρεψε στο κατάστημα της και μέσα από ένα βίντεο ανέφερε πως μία άγνωστη γυναίκα, επικαλούμενη ότι θέλει να κάνει ένα δώρο από το κατάστημα σε συγγενικό της πρόσωπο της ζήτησε τον προσωπικό λογαριασμό της στην τράπεζα, όπως και άλλα στοιχεία της.

Όσα βίωσε η Έλενα Ασημακοπούλου

«Είμαι εδώ στο μαγαζί από το πρωί, κάνω τις δουλειές μου, ετοιμάζουμε τα πακέτα σας και χτυπάει ασταμάτητα το τηλεφωνικό κέντρο. Πριν από λίγο, χτυπάει το τηλέφωνο, είναι μία κυρία πολύ βιαστική από ένα φαρμακείο η οποία ήθελε να κάνει μία κατάθεση κι επέμενε να θέλει το iban του τραπεζικού λογαριασμού, το κινητό μου τηλέφωνο και πολλά προσωπικά δεδομένα.

Στο κινητό τηλέφωνο, όμως, επέμενε ότι θα μου έρθει μία επιβεβαίωση για τη μεταφορά των χρημάτων που θα έκανε και θα έπρεπε εγώ να το πατήσω, να κάνω αποδοχή και όλα τα συναφή. Όπως καταλαβαίνετε, το μυρίστηκα ευτυχώς.

Θα μπορούσα με όλη αυτή τη βιασύνη να το περάσω πιο ανάλαφρα. Όταν μου ζήτησε το κινητό μου τηλέφωνο, κοκάλωσα. Είπα ότι κάτι δεν πάει καλά. Μην σας τα πολυλογώ, μου έκλεισε το τηλέφωνο γιατί αρνήθηκα να της δώσω τον αριθμό μου. Γι’ αυτό παιδάκια μου προσοχή! Όλα αυτά τα μηνύματα που μας στέλνουν στα κινητά, που μας προτρέπουν να πατήσουμε τον σύνδεσμο, αγνοείστε τα!» είπε η Έλενα Ασημακοπούλου στους followers της, τονίζοντας πως πρέπει να προσέχουν.

Πήγη: Instagram/ Έλενα Ασημακοπούλου

''Με παίρνει και εμένα από κάτω...'' - Η παραδοχή της μετά τον χωρισμό με τον Τσιρίλο

Μετά από πολλά χρόνια γάμου και ένα παιδί η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο τράβηξαν χωριστούς δρόμους όπως έχουν αποκαλύψει εδώ και λίγους μήνες. Η ίδια φαίνεται να βρίσκει σιγά σιγά την ισορροπία της και μάλιστα θα τη δούμε και στην τηλεόραση από τη νέα σεζόν. Δε διστάζει πάντως να αλληλεπιδρά με τους followers της και να απαντά με ειλικρίνεια, όπως στην ερώτηση που της έγινε σχετικά με το πως αντιμετωπίζει τις δυσκολίες.

Η ίδια πάντως δείχνει να έχει αφιερωθεί στην ανατροφή της κόρης της που απέκτησε με τον ποδοσφαιριστή, που βέβαια απολαμβάνει στιγμές και με τους δυο της γονείς. Τον 15αυγουστο μάλιστα η Ρόζα Μαρία είχε και τη γιορτή της με τη μαμά της να της οργανώνει ένα υπέροχο πάρτι για να γιορτάσουν αυτή την ξεχωριστή μέρα.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας έκανε ένα Q&A στο Instagram και απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

«Τι σου λείπει;», τη ρώτησαν για να απαντήσει: «Τίποτα! Αλήθεια».

Η Έλενα Ασημακοπούλου απαντά για το αν της λείπει κάτι στη ζωή της

Ένας άλλος follower αναρωτήθηκε και ρώτησε την Έλενα Ασημακοπούλου: «Είσαι τόσο θετικός άνθρωπος. Και τα δύσκολα με αυτό το χαμόγελο τα περνάς;» για απαντήσει εκείνη: «Όχι πάντα…Με παίρνει και εμένα από κάτω πολλές φορές… Προσπαθώ όμως να έχω θετική ενέργεια και υπομονή σε όποια δυσκολία και αν έρθει!».

Η Έλενα Ασημακοπούλου απαντά στο πως αντιμετωπίζει τις δυσκολίες