Μόνη της στη γιορτή της κόρη της η Ασημακοπούλου μετά τον χωρισμό της με τον Τσιρίλο - Η φαντασμαγορική έκπληξη που ετοίμασε

Το χάρηκε πολύ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μόνη της στη γιορτή της κόρη της η Ασημακοπούλου μετά τον χωρισμό της με τον Τσιρίλο - Η φαντασμαγορική έκπληξη που ετοίμασε

Η Έλενα Ασημακοπούλου περνά ξέγνοιαστες στιγμές με την κόρη της, η οποία δεν ξεκολλάει από την αγκαλιά της, μετά τον χωρισμό της με τον Μπρούνο Τσιρίλο. Τη Δευτέρα 15/8, είναι μάλιστα και η γιορτή της μικρής της αδυναμίας, καθώς το όνομά της είναι Μαρία.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε φωτογραφίες με το παιδί της από την παραλία, ώστε να της εκφράσει τις πρώτες ευχές, ενώ αργότερα κοινοποίησε και μερικές στιγμές από το πάρτι-έκπληξη που ετοίμασε για εκείνη, ενώ φυσικά στο πλευρό της δεν βρισκόταν ο πατέρας της μικρής.

Πιο συγκεκριμένα, ζήτησε να της ετοιμάσουν έναν πάγκο με ροζ κάπ κέικς και διάφορα άλλα γλυκάκια, και γύρω από αυτόν υπήρχε μία σειρά από μπαλόνια σε ροζ αποχρώσεις ξανά, που περιέβαλλαν το όνομά της, που ήταν γραμμένο με μεγάλα και χρυσά γράμματα.

Η ανάρτηση της Έλενας Ασημακοπούλου για τη γιορτή της κόρη της

«Χρόνια πολλά Ζωή μου, Φως μου, Πνοή μου!!! Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου!!!», ανέφερε σε πρώτο επίπεδο.

Έλενα Ασημακοπούλου - γιορτή κόρης

«Αστέρι μου!!! Να σε χαιρόμαστε Παιδί μου!!! Είσαι όλη μου η Ζωή Πριγκίπισσα μου!!! Η ωραιότερη έκπληξη!», σχολίασε έπειτα η ενθουσιασμένη μανούλα.

Έλενα Ασημακοπούλου - κόρη - γιορτή

Έλενα Ασημακοπούλου - κόρη

Έλενα Ασημακοπούλου

«Η μεγαλύτερη επιθυμία μας...»

Η Έλενα Ασημακοπούλου διανύει μία μεταβατική φάση μετά το διαζύγιό της με τον Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος από την άλλη πλευρά φαίνεται πως έχει βρει τα πατήματά του και χαμογελάει ξανά. Όσο κι αν προσπαθεί να ξεχαστεί, πηγαίνοντας διακοπές με την κόρη της και τους φίλους της, υπάρχουν πολλά πράγματα που την απασχολούν και το εκφράζει με κάθε τρόπο.

Μάλιστα, το απόγευμα της Κυριακής 7/8 ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με μερικά αινιγματικά λόγια σχετικά με τα θέλω στη ζωή ενός ανθρώπου και τις επιλογές που κάνουν καλό στον καθένα.

«Η μεγαλύτερη επιθυμία μας στη ζωή είναι κάποιος που θα μας ωθήσει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Έλενα Ασημακοπούλου