Χαμογελά ξανά μετά τον χωρισμό του από την Έλενα Ασημακοπούλου ο Μπρούνο Τσιρίλο - Η ανάρτηση όλο νόημα

Στα καλύτερά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμογελά ξανά μετά τον χωρισμό του από την Έλενα Ασημακοπούλου ο Μπρούνο Τσιρίλο - Η ανάρτηση όλο νόημα

Μπορεί να ήταν μαζί 12 ολόκληρα χρόνια, ωστόσο ο Μπρούνο Τσιρίλο και η Έλενα Ασημακοπούλου αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, χωρίς όμως να αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για την εν λόγω απόφαση.

Κανείς από τους 2 δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα, ωστόσο οι αναρτήσεις και οι σπόντες είναι πολλές (όπως αυτή εδώ της ηθοποιού), μιας και οι δύο είναι αρκετά ενεργοί στα social media. Μάλιστα, ο Μπρούνο Τσιριλο πριν μερικές ώρες δημοσίευσε στο instagram του μια νέα φωτογραφία από την Ιταλία όπου μένει μόνιμα.

Η ανάρτηση του Μπρούνο Τσιρίλο μετά τον χωρισμό του από την Έλενα Ασημακοπούλου

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως χαμογελά ξανά μιας και έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του: «To χαμόγελο κρατάει μια στιγμή αλλά η ανάμνησή της μπορεί να κρατήσει μια ζωή».

Η ανάρτηση του Μπρούνο Τσιρίλο μετά τον χωρισμό του από την Έλενα Ασημακοπούλου

Η τηλεοπτική επιστροφή της Έλενας Ασημακοπούλου

Πλέον, που ο όλος ντόρος που είχε δημιουργηθεί με την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Μπρούνο Τσιρίλο (δείτε εδώ την ανάρτηση της ηθοποιού) έχει ηρεμήσει, μπορεί πιο ήρεμα και άνετα και κάνει εξόδους η Έλενα Ασημακοπούλου ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζει και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Όπως φαίνεται η επιστροφή της στην τηλεόραση είναι γεγονός μετά από το στόρυ που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Έλενα Ασημακοπούλου, η οποία απουσίαζε αρκετά χρόνια, αποφάσισε να επανέλθει στα υποκριτικά της καθήκοντα και από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα τη δούμε να συμμετέχει στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, Άγρια Γη.

Πρόκειται για μια δραματική σειρά, που θα έχει μυστήριο, ίντριγκα και πολλή εκδίκηση, καθώς κάποιοι από τους ήρωες επιστρέφουν δυνατοί και ισχυροί για να διεκδικήσουν όσα τους πήραν όταν δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.

Μάλιστα, η ηθοποιός μας αποκάλυψε και το όνομα της ηρωίδας που θα υποδύεται, το οποίο θα είναι Ρένα. Η ίδια άλλωστε σε συνεντεύξεις της πριν λίγο καιρό παραδεχόταν ότι η τηλεόραση είναι κάτι που της έχει λείψει και επιθυμία της ήταν να επιστρέψει.

Η περίοδος μάλιστα αυτή ίσως είναι και η καλύτερη γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα αφού ο χωρισμός της από τον Μπρούνο Τσιρίλο επηρέασε αρκετά την ψυχολογία της και σίγουρα ένα τέτοιο βήμα στα επαγγελματικά της θα τη βοηθήσει αρκετά.