Χώρισαν η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο - Η ανακοίνωση στο Instagram

Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Χώρισαν η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο - Η ανακοίνωση στο Instagram

Πριν από λίγο επιβεβαιώθηκε ένας χωρισμός σοκ, τον οποίο έκανε γνωστό η Έλενα Ασημακοπούλου - η οποία πρόσφατα βρέθηκε στο νοσοκομείο -μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια και ο σύζυγός της, Μπρούνο Τσιρίλο δεν είναι πια μαζί εδώ και κάποιο διάστημα.

Η ηθοποιός και ο πρώην ποδοσφαιριστής μετά από δώδεκα χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο παραμένουν ενωμένοι σαν οικογένεια για χάρη της κόρης τους, Μαρία.

Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι ζούσε χωριστά, με πολλούς να πιστεύουν πως το ζευγάρι έχει χωρίσει, αφού ο Μπρούνο Τσιρίλο εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στην Ιταλία ενώ η Έλενα Ασημακοπούλου με την κόρη τους βρίσκονται στην Ελλάδα.

Η ανάρτηση της Έλενας Ασημακοπούλου για τον χωρισμό της

Το απόγευμα της Κυριακής 26/6 η Έλενα Ασημακοπούλου πήρε την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά, μετά από αμέτρητες ερωτήσεις που δεχόταν για την προσωπική της ζωή στο Instagram, επιβεβαιώνοντας τον χωρισμό.

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας», έγραψε μεταξύ άλλων η Έλενα Ασημακοπούλου.

αναρτηση χωρισμος ασημακοπουλου - τσιριλο

«Με πήρε από κάτω πολλές φορές» - Η Ασημακοπούλου συγκλονίζει με την μάχη της κατάθλιψης του άντρα της

Την Έλενα Ασημακοπούλου είδαμε την Τετάρτη 20/4 σε μια συνέντευξη μέσα από το καινούριο της κατάστημα παπουτσιών στο Happy Day. Η ηθοποιός, που έχει αποσυρθεί προς το παρόν από τα θεατρικά δήλωσε πως συζητάει για την επιστροφή της σε σίριαλ.

Μεταξύ των ειλικρινών δηλώσεων, που έκανε μίλησε για την κατάθλιψη που πέρασε ο σύζυγος της Μπρούνο Τσιρίλο. Ήταν μια πολύ μαύρη περίοδος της ζωής τους, την οποία έχουν κάνει γνωστή καθώς η Έλενα υπήρξε στήριγμα του στα δύσκολα. Γενικότερα, μιλάει πολύ ανοιχτά για την όλη ιστορία, καθώς δεν έχει κρύψει πως στο παρελθόν επισκεπτόταν και ψυχολόγο.

«Και οι δύο το περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα, γιατί ήταν πολλά τα χρόνια. Ήταν δική του προσωπική επιλογή να το κάνει, τον στήριξα ξεκάθαρα σε όλο αυτό. Δοκιμαστήκαμε αρκετά. Με πήρε από κάτω πολλές φορές», εξομολογείται η Έλενα Ασημακοπούλου.