Στο νοσοκομείο η Έλενα Ασημακοπούλου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο η Έλενα Ασημακοπούλου

Η Έλενα Ασημακοπούλου διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό μέσα από τα social media μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που της αρέσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά η γνωστή ηθοποιός θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram καθώς δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο, κάτι που ανησύχησε τους πάντες.

Συγκεκριμένα, ο λόγος που νοσηλεύτηκε ήταν ένα προγραμματισμένο χειρουργείο που είχε για σήμερα. Μάλιστα, όλα πήγαν καλά μιας και η Έλενα Ασημακοπούλου πλέον είναι σπίτι της και αναρρώνει. Παλιότερα η ίδια είχε αποκαλύψει επίσης πως στο παρελθόν επισκεπτόταν και ψυχολόγο.

Οι αναρτήσεις της Έλενας Ασημακοπούλου μέσα από το νοσοκομείο

Ανάρτηση Έλενας Ασημακοπούλου

Στο νοσοκομείο η Έλενα Ασημακοπούλου

Η ανάρτηση της Έλενας Ασημακοπούλου

«Με πήρε από κάτω πολλές φορές»

Την Έλενα Ασημακοπούλου είδαμε την Τετάρτη 20/4 σε μια συνέντευξη μέσα από το καινούριο της κατάστημα παπουτσιών στο Happy Day. Η ηθοποιός, που έχει αποσυρθεί προς το παρόν από τα θεατρικά δήλωσε πως συζητάει για την επιστροφή της σε σίριαλ.

Μεταξύ των ειλικρινών δηλώσεων, που έκανε μίλησε για την κατάθλιψη που πέρασε ο σύζυγος της Μπρούνο Τσιρίλο. Ήταν μια πολύ μαύρη περίοδος της ζωής τους, την οποία έχουν κάνει γνωστή καθώς η Έλενα υπήρξε στήριγμα του στα δύσκολα. Γενικότερα, μιλάει πολύ ανοιχτά για την όλη ιστορία, καθώς δεν έχει κρύψει πως στο παρελθόν επισκεπτόταν και ψυχολόγο.

«Και οι δύο το περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα, γιατί ήταν πολλά τα χρόνια. Ήταν δική του προσωπική επιλογή να το κάνει, τον στήριξα ξεκάθαρα σε όλο αυτό. Δοκιμαστήκαμε αρκετά. Με πήρε από κάτω πολλές φορές», εξομολογείται η Έλενα Ασημακοπούλου.