Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγους»

Η σπάνια εξομολόγηση της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγους»

Το πρωί της Τετάρτης, η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Pop Up και στην Χριστιάνα Κοχλατζή και προχώρησε σε μερικές αποκαλύψεις.

Η αγαπημένη ηθοποιός που γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλια της, αναφέρθηκε μέσα σε όλα στην τηλεοπτική της εμπειρία στην εκπομπή Namaste καθώς και στην βοήθεια που είχε ζητήσει από ψυχολόγους.

Οι δηλώσεις της Έλενας Ασημακοπούλου

«Το πάνελ ήταν πολύ καινούργιο για μένα. Το ότι έπρεπε να σχολιάζω με έφερνε σε αμηχανία. Είχα κάνει μια πολύ μεγάλη γκάφα στον τηλεοπτικό αέρα, αλλά δεν θέλω να το πω», είπε αρχικά η Έλενα Ασημακοπούλου.

Η Έλενα Ασημακοπούλου πρόσθεσε επίσης: «Έχω ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγους μετά την εγκυμοσύνη μου. Δυσκολεύτηκα να πω στο παιδί μου, ενώ ήξερε ότι θα αποκτήσει αδελφάκι, ότι απέβαλα. Δεν σκέφτομαι καθόλου να αποκτήσω άλλο παιδί. Παρόλο που η κόρη μου το θέλει».

Έλενα Ασημακοπούλου εξομολόγηση για ψυχολόγους

«Χρειάστηκα χρόνο να ξεπεράσω τις αποβολές μου»

H Έλενα Ασημακοπούλου έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση λέγοντας πώς «χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να ξεπεράσει τις αποβολές που είχε». Η ίδια μίλησε για αυτή την δύσκολη περίοδο που βίωσε στη ζωή της.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" και αναφέρθηκε στον σύζυγο της Μπρούνο Τσιρίλο αλλά και τις τρεις αποβολές που είχε.

«Στα πρώτα χρόνια της σχέσης και οι δύο έπρεπε να κάνουμε συμβιβασμούς. Η απόσταση ήταν ένα κομμάτι το οποίο κούραζε και τους δυο μας» είπε αρχικά η Έλενα Ασημακοπούλου.

«Ανασφάλεια, ζήλια από τον καθένα… Τι κάνει ο άλλος σε μια ξένη χώρα. Είναι έτσι όπως θέλω και έτσι όπως σκέφτομαι; Ο σύζυγος μου, ακόμα, ζηλεύει πολύ και παλαιότερα είχαμε πολύ μεγάλο θέμα με τη ζήλια του. Δεν με εμπιστευόταν τόσο πολύ. Τώρα δεν θα έχει το ίδιο θέμα, ευτυχώς» πρόσθεσε.

Έλενα Ασημακοπούλου

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στις τρεις αποτυχημένες προσπάθειες να αποκτήσει μωράκι, η «ήταν τρομερά επώδυνες, μου χρειάστηκε πολύ παραπάνω χρόνος για να το ξεπεράσω και να πω πως δεν τα κατάφερα, δεν έγινε κάτι, είμαι ευτυχισμένη που έχω ένα παιδί και θα προχωρήσω έτσι. Δείτε και ποιος τραγουδιστής έγινε μπαμπάς μετά την αποβολή της συζύγου του

Η Μαρία μου ήρθε πάρα πολύ εύκολα και τρίτη αποτυχημένη προσπάθεια ήταν η πιο δύσκολη από όλες. Ήταν αυτή που είχα πια πειστεί πως όλα πήγαιναν καλά, όλες οι εξετάσεις ήταν καλές και το είχα ανακοινώσει στην κόρη μου».

«Αυτό ήταν το χειρότερο γιατί έπρεπε μετά να το ξεπεράσω εγώ η ίδια και να πω την αλήθεια στην Μαρία. Πως αυτό που της είπα, δεν προχώρησε και δεν πήγε καλά. Συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγο ώστε να δω πως θα πρέπει να το μεταφέρω στο παιδί» πρόσθεσε η όμορφη ηθοποιός.

«Η παρουσίαση θεωρώ πως ήταν η μεγαλύτερη μου αποτυχία και δεν είμαι πολύ περήφανη για αυτό» κατέληξε.