Γενέθλια για την Έλενα Ασημακοπούλου - Η τρυφερή έκπληξη του Μπρούνο Τσιρίλο

Υπέροχο στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γενέθλια για την Έλενα Ασημακοπούλου - Η τρυφερή έκπληξη του Μπρούνο Τσιρίλο

Η Έλενα Ασημακοπούλου γιόρτασε σήμερα τα γενέθλιά της και έτσι, ο αγαπημένος της σύζυγος, Μπρούνο Τσιρίλο θέλησε να της ευχηθεί με μία πολύ γλυκιά έκπληξη που της ετοίμασε στο σπίτι τους.

Συγκεκριμένα, διαμόρφωσε τον χώρο με μπαλόνια και η ηθοποιός συγκινήθηκε ιδιαίτερα με την κίνησή του αυτή στα 37α γενέθλιά της, ενώ πριν από λίγο καιρό γιόρτασε τα δέκα χρόνια γάμου!

«Φέτος είχα αποφασίσει να μην γιορτάσω καθόλου τα γενέθλια μου…η αλήθεια είναι πως τα είχα ξεχάσει κιόλας και για κάποιο λόγο νόμιζα πως ήταν χθες….

Τελικά κάποιος είχε αλλά σχέδια για εμένα @brcirillo ….αν και το αγόρι μου δεν το έχει τόσο με τις εκπλήξεις μπορώ να πω ότι οργάνωσε την καλύτερη…. Και εδώ εγώ κάπου σταματάω με τα post για τα γενέθλια και τις ηλικίες γιατί έχει αρχίσει και μου κακοφαίνεται που μεγαλώνω….», έγραψε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έλενα Ασημακοπούλου Μπρούνο Τσιρίλο

Οι δύσκολες στιγμές Έλενας Ασημακοπούλου - Μπρούνο Τσιρίλο: «Τα τελευταία 2 χρόνια...»

Η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη και αποκάλυψε μεταξύ άλλων τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με τον Μπρούνο Τσιρίλο στο γάμου τους.

«Περάσαμε πολύ δύσκολα τη μεταβατική φάση του Μπρούνο Τσιρίλο, όταν σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Δεν προετοίμασε το έδαφος, ούτε τα επαγγελματικά του ούτε το ψυχολογικό του κομμάτι. Έβλεπες έναν άνθρωπο πολύ ενεργό να είναι ξαφνικά σε μια αδράνεια. Αυτό λίγο τον τσάκισε. Έκανε πολλά χρόνια να συνέλθει. Τα τελευταία 2 χρόνια είναι πιο καλά σε όλο αυτό», αποκάλυψε η Έλενα Ασημακοπούλου.

έλενα ασημακοπούλου , τσιρίλο

Για τις προσπάθειες για δεύτερο παιδί, η Έλενα Ασημακοπούλου ανέφερε «Προσπαθήσαμε αρκετά, δεν μας βγήκε. Ήρθε κι έφυγε και ξαήρθε και ξανάφυγε. Δεν μπορώ να μπω ξανά σε αυτή τη διαδικασία». Δείτε φωτογραφία μέσα από το σπίτι τους με την κόρη τους.