Στο σπίτι με την κόρη της η Έλενα Ασημακοπούλου - Ποιος μπήκα ανάμεσά τους;

Δεν το κουνάνε ρούπι από εκεί!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο σπίτι με την κόρη της η Έλενα Ασημακοπούλου - Ποιος μπήκα ανάμεσά τους;

Η Έλενα Ασημακοπούλου φροντίζει να μένει καθημερινά μέσα στο σπίτι και να αξιοποιεί το χρόνο της μαζί με την κόρη της, με την οποία χθες βράδυ αποφάσισε να κάνει μερικές αγκαλίτσες, ωστόσο κάποιος τις "διέκοψε" και θέλησε να μπει ανάμεσά τους.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει εκφράσει πολλές φορές την ανησυχία της με την εξάπλωση του κορωνοϊού και γι΄αυτό το λόγο δεν βγαίνει καθόλου από το σπίτι προκειμένου να προστατεύσει την οικογένειά της αλλά και τους γύρω της από την εξάπλωση του ιού.

Μάλιστα, τις προάλλες η Έλενα Ασημακοπούλου μας συγκίνησε ιδιαίτερα, μιας και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, μοιράστηκε μία σκέψη της για τον επικίνδυνο ιό.

Χθες βράδυ μάλιστα, η Έλενα Ασημακοπούλου, φρόντισε να περάσει μερικές πολύ όμορφες στιγμές με την κόρη της και όπως φάνηκε όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο στο οποίο δίνει αγκαλίτσες και φιλάκια στη μικρή της, μέχρι που ο σκύλος της αποφάσισε να μπει ανάμεσά τους.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε και η ίδια, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει κάθε φορά που πάει να αγκαλιάσει την κόρη της γιατί το σκυλάκι της ζηλεύει.

Έλενα Ασημακόπουλου κόρη

Τι ανέφερε η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο για την οικογένειά τους στην Ιταλία

«Στην αρχή όλοι οι Ιταλοί πίστευαν ότι είναι κάτι απλό και τώρα κατάλαβαν ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά… Οι δικοί μου είναι όλοι καλά»! Και η Έλενα τόνισε: «Η πεθερά μου έχει χρόνια αναπνευστικά προβλήματα δεν έχει βγει καθόλου από το σπίτι. Φοβάται. Έχει κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες για να έχει τρόφιμα στο σπίτι της, αλλά και ο μικρότερος γιος της βγαίνει για λίγο, με μάσκα και γάντια, όταν χρειάζονται κάτι…»!

«Βγαίνεις από το σπίτι με ειδική άδεια, γιατί στον δρόμο υπάρχει αστυνομία. Στο σούπερ μάρκετ μπορεί να πάει μόνο ένα άτομο από την οικογένεια και όχι μόνο για να πάρει ένα πράγμα, αλλά πολλά πράγματα…»!

Και τόνισε η Έλενα:«Όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι του Μπρούνο μας λένε ότι έκαναν ένα τεράστιο λάθος: έβγαιναν ενώ τους έλεγαν να μείνουν στο σπίτι και τώρα ζουν δραματικές καταστάσεις. Μας λένε να μην κάνουμε το ίδιο λάθος με εκείνους» .