Έλενα Ασημακοπούλου: Σοκάρει η ανάρτησή της - "Ξυπνάμε και κοιμόμαστε με τον φόβο μην..."

Τι λέει η όμορφη ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλενα Ασημακοπούλου: Σοκάρει η ανάρτησή της -

Στην μακρά λίστα των επωνύμων που μένουν στο σπίτι εξαιτίας και των όσων συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες με τον κορωνοϊό, προστίθεται και η Έλενα Ασημακοπούλου, η οποία μένει και αυτή μέσα, μαζί με τον Μπρόυνο Τσιρίλο και την κορούλα τους. Η ανάρτησή της σόκαρει!

Η όμορφη ηθοποιός έκανε με την σειρά της μια ανάρτηση στο Instagram, όπως άλλωστε έχουν κάνει πολλοί διάσημοι αυτές τις ημέρες. Η ίδια είπε μεταξύ άλλων ότι έχει και καλά το να μένεις στο σπίτι, ωστόσο σόκαρε με αυτό που έγραψε καθώς είπε επίσης ότι "κοιμούνται και ξυπνάνε με ένα φόβο". Διαβάστε παρακάτω τα όσα έγραψε.

Ειδικότερα η ηθοποιός ανέφερε, μεταξύ άλλων ότι οι εικόνες που βλέπουν στα μέσα να δείχνουν κόσμο στις παραλίες είναι αποκαρδιωτικές, ενώ παράλληλα έγραψε ότι φοβούνται καθώς έχουν συγγενείς και φίλους στην Ιταλία, λόγω του συζύγου της.

Με φόνο κοιμάται και ξυπνά η Έλενα Ασημακοπούλου - Η ανάρτηση της που μας σόκαρε

Ειδικότερα η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία με αυτή και τον καλό της αγκαλιά στον καναπέ και έγραψε στην λεζάντα της εικόνας τα εξής:

Έχει και τα καλά του το μέσα… Αν δεν είχαμε και τον κωρονοϊό θα ήταν σίγουρα όλα πολύ καλύτερα… Παιδιά μείνετε μέσα γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα… Είναι τρομερά απογοητεύτηκες οι εικόνες που βλέπουμε στα μέσα να δείχνουν τον κόσμο να κάνει τις βόλτες του στις παραλίες… Προφανώς και δεν έχουν καταλάβει την επικινδυνότητα του ιού….Τηλεόραση δεν έχουν όμως στο σπίτι τους να δουν τι συμβαίνει στο κόσμο;

Εμείς ξυπνάμε και κοιμόμαστε με τον φόβο μην χτυπήσει το τηλέφωνο και είναι κάποιος από την οικογένεια του Bruno που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον κωρονοϊό… Δείτε λοιπόν τι συμβαίνει στη Ιταλία και χαλαρώστε λίγο… Μην φτάσουμε να ζούμε και εμείς αυτές τις δύσκολες στιγμές…". Να πούμε ότι και η Άλκηστης Πρωτοψάλτη έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση για τον κορωνοϊό, την οποία πρέπει να διαβάσεις.

Δείτε και την ανάρτηση της Ασημακοπούλου