Άλκηστης Πρωτοψάλτη: Αυτήν την ανάρτηση πρέπει να την διαβάσεις - "Είμαστε ακόμα ζωντανοί"

Το μήνυμά της για τον ιό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άλκηστης Πρωτοψάλτη: Αυτήν την ανάρτηση πρέπει να την διαβάσεις -

Με μια ανάρτηση και η Άλκηστης Πρωτοψάλτη λέει "μένουμε στο σπίτι" ενώ το μήνυμά της είναι κάτι που αξίζει να διαβάσεις. 'Είμαστε ακόμα ζωντανοί" γράφει μεταξύ άλλων η κορυφαία ερμηνευτής, στην ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με ένα στοίχο από ένα από τα πιο γνωστά της τραγούδια, αλλά και με ιδέες για το πως να περάσουμε τον χρόνο μας στο σπίτι η σπουδαία τραγουδίστρια θέλησε, με τη σειρά της, να στείλει ένα μήνυμα σε όλους όσους είναι σπίτι αυτές τις ημέρες, ακολουθώντας και τις οδηγίες που έχουν δοθεί από το Κράτος για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Τα όσα γράφει στο Instagram μας κάνουν να σκεφτούμε, ενώ παράλληλα δίνουν κουράγιο για τις δύσκολες αυτές ημέρες που περνάμε όλοι, εξαιτίας και των εξελίξεων με τον ίο. Μάλιστα να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι πλέον υπάρχει και ειδική τηλεφωνική γραμμή για τον κροωνοϊο, με ψυχολόγους να δίνουν πληροφορίες. Δείτε εδώ όσα πρέπει να γνωρίζετε για το τηλέφωνο αυτό.

Η ανάρτηση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη που πρέπει κανείς να διαβάσει

Το μήνυμα που άφησε" στο Instagram η τραγουδίστρια έχει ως εξής:

«Τίτλος ζωής: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ (και για όσο χρειαστεί).

Αυτή είναι η πιο δυνατή Φαρμακευτική Αγωγή.

Με ηρεμία που μας δίνει μια «αδράνεια» που ποτέ δεν είχαμε τον χρόνο να αισθανθούμε.Βιώνουμε μία τεράστια δοκιμασία αλλά μας δίνεται και μια μεγάλη ευκαιρία για αυτογνωσία.Σεβόμαστε και προστατεύουμε τον εαυτό μας αλλά και τον συνάνθρωπό μας.

Ξέρω ότι στο DNA μας υπάρχει το «ανυπότακτο» το «ατίθασο» και η «απειθαρχία» αλλά εδώ δεν παίζουμε με την ζωή μας και την ζωή των άλλων κορώνα γράμματα...

Ακολουθούμε ευλαβικά τις εντολές των γιατρών και όλων όσων φροντίζουν για την υγεία μας -εδώ θα πω ένα γιγάντιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΟΝ «ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ»

Ο χρόνος είναι τεράστιο αγαθό και τώρα μας δίνεται άπλετος σ΄ αυτή την σκληρή συγκυρία. Μένοντας σπίτι.

Διαβάστε, γράψτε, θυμηθείτε τα χόμπι σας. Τακτοποιήστε τα ντουλάπια σας, ταξινομήστε τα αρχεία σας ,πετάξτε τα άχρηστα, μιλήστε άπλετα με τους φίλους και τους αγαπημένου, κάντε Skype, δείτε ταινίες, σειρές, μαγειρέψετε καινούργιες συνταγές, περιποιηθείτε τα φυτά σας, η φύση θα σας το ανταποδώσει.

Με υπομονή, πίστη, αισιοδοξία, σωστή πρόληψη, πλήρη συμμόρφωση στις οδηγίες του κράτους και των γιατρών.
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και ελαχιστοποιούμε τις μετακινήσεις μας γιατί έτσι οφείλουμε στον εαυτό μας και στον συνάνθρωπό μας. Σας στέλνω μια τεράστια αγκαλιά και ένα φιλί.

Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί και πρέπει να παραμείνουμε όλοι ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ. Ενωμένοι αλλά σε πλήρη απόσταση», γράφει στην ανάρτησή της η δημοφιλής καλλιτέχνιδα.

Και η ανάρτηση που έκανε